Natural Factors Bee Propolis 500 мг 90 капсули31611
Natural Factors Bee Propolis 500 мг 90 капсули
35.00 лв
product header
Natural Factors Bee Propolis 500 мг 90 капсули3161

Прополисът е често споменавано и използвано в традиционната медицина средство против инфекции, възпаления и трудно заздравяващи рани. Пчелният прополис е лепката субстанция, която пчелите правят от корите на дърветата и от собствената си слюнка. Той се използва от пчелите, за да поправят щетите по кошерите си и за да ги запечатват от нашественици. Прополисът се използва от векове в народната медицина, а в наши дни можете да го намерите под формата на таблетки, прах и екстракт. Прополисовия продукт Bee Propolis (Прополис)на канадската компания Natural Factors се отличава с мощни антибактериални, противовирусни, антитоксични и болкоуспокояващи свойства. Той изобилства от биологично активни вещества, които засилват имунната защита, контролират нивата на холестерол в кръвта и повишават броя на червените кръвни клетки.

Действие на продукта:

  • Стимулира имунната система
  • Действа антибактериално
  • Противовъзпалителен ефект
  • Повишава тонуса
  • Укрепва организма
  • Предпазва от сърдечно-съдови болести


Прополисът изобилства от полезни вещесва, част от които все още не са изучени.Той се състои от восък, смоли, полени, етерични масла, механични примеси и танини, флавоноиди, гликозиди, органични киселини, алдехиди, терпени, естери, алкохоли, аминокиселини, въглеводороди, свободни мастни киселини, микроелементи и витамини (А, С, Д, В1, Б2, В6). Прополисът може да е от полза при лечението на различни видове инфекции. Според някои проучвания той забавя растежа на бактериите, които причиняват стафилококовите инфекции. Прополисът е известен като мощен антибиотик, който е много по-добър от тези, предписани от лекарите.

Прополисът има мощен противогъбичен ефект, особено срещу кандида албиканс, микроспориум, епидермоитум (Epidermophytom), ахорион (Ahorion). Също така, прополисът е един от малкото естествени продукти, които притежават и противовирусна активност.Съществуват данни от проучвания, доказващи, че прополисът има профилактично действие срещу щети, предизвикани от радиация. Освен това се смята, че има  противораково действие, благодарение на мощните му антиоксидантни свойства. Проучванията са показали, че прополисът притежава качества, които са от полза за здравето на зъбите. Той се счита за ефективна алтернатива на флуорид.

Друго качество на прополиса по отношение на здравето е, че помага за изграждане и поддържане на здрава костна тъкан. Наскоро учените откриват, че кафеената киселина фенетил естер, много мощно съединение, открито в прополиса, може да спре и дори да обърне процеса на развитие при остеолитични костни заболявания. Учените установяват, че това съединение е много ефективно за потискане на възпалителните съединения, които предизвикват тези костни заболявания, което означава, че прополисът може да бъде потенциално лечебно средство при остеопороза. Всичко това можете да постигнете с продукта Bee Propolis (Прополис)!

Начин на употреба: По 1 капсула дневно.

Код: 3161

Разфасовка: 90 капсули

Състав:

 

Съдържание: (в 1 капс.) дн.доза
Пчелен прополис
екстракт 2:1 от пчелен мед (Apis mellifera L.)
пречистен до 100% Пчелен прополис
500 mg 500 mg


Други съставки: Микрокристална целулоза, желатинова капсула (желатин, пречистена вода), силициев диоксид, растителен магнезиев стеарат (лубрикант).

Не съдържа: Изкуствени консерванти, оцветители и подсладители, царевица, млечни продукти, нишесте, пшеница или мая.

 

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 90
Съставки
Пчелен прополис 500 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Natural Factors Bee Propolis 500 мг 90 капсули

  • Производител: Natural Factors
  • Код на продукта: 3161
  • Наличност: В наличност
35.00 лв
Бърза поръчка