Natural Factors 5-HTP 100 мг 60 каплети28291
Natural Factors 5-HTP 100 мг 60 каплети
27.00 лв
product header
Natural Factors 5-HTP 100 мг 60 каплети2829

Искате ли да подобрите настроението си и да победите безсънието? Търсите ли нещо, с което да намалите стреса и напрежението и отново да сте в чудесно настроение? Ако отговора е “Да“, значи имате нужда от 5-HTP (5-Хидрокситриптофан) на Natural Factors! Това е продукт, който ще Ви помогне да се справите с всички последствия от напрегнатия живот, а също така ще Ви съдейства да отслабнете, като намали желанието Ви за сладки храни. Формулата на 5-Хидрокситриптофан се базира на действието на аминокиселината  5-хидрокситриптофан, която  е пряк предшественик на серотонина. Активната съставка на продукта е извлечена от семената на африканското растение Griffonia simplicifolia, като чистотата на състава във всяка каплета, е гарантирана! Всяка каплета осигурява 100 mg активно вещество в гарантирано чиста среда без замърсители. Благодарение на специалното ентерично покритие, каплетите не дразнят стомаха.

Действие на продукта:

  • Повишава настроението, като намалява стреса и тревожността
  • Подобрява качеството на съня
  • Облекчава симптомите на депресия
  • Намалява апетита и желанието за сладко
  • Предпазва от мигренно главоболие
  • Намалява риска от сърдечно – съдови заболявания


Както вече казахме, приемайки този суплемент, Вие получавате аминокиселината 5-хидрокситриптофан. В мозъка, тази аминокиселина се превръща в серотонин-познат Ви като “хормона на щастието“.Серотонинът е важен невротрансмитер, който е от ключово значение за  регулирането на апетита, настроението и производството на мелатонин. Наличието на серотонин във вашето тяло, спомага за  балансирането на  емоционалното Ви  състояние. Това отчасти се  постига чрез намаляване на дейността на някои възбудни хормони, включително допамин и норадреналин.

Серотонинът  по естествен начин  регулиране на приема на храна, тъй като предизвиква чувство та ситост. Освен това, тъй като прекурсор на мелатонина,  участва в регулирането на съня. В следствие от натовареното ежедневие и стреса, както и с напредване на възрастта, нивата на серотонин  намаляват.  Ниските нива на този  хормон, предизвикват различни депресивни състояния. Приемайки продукта 5-Хидрокситриптофан, количеството серотонин в тялото Ви ще се повиши по естествен начин, а Вие ще се чувствате отново тонизирани и мотивирани,  и ще се сбогувате със безсънието и лошото настроение.

Редица проведени  изследвания доказват, че хората приемащи 5-HTP , под формата на хранителна добавка, отбелязват подобрение в настроението си, намаляване на апетита, изчезване на безпокойството,  раздразнителността и безсънието. Допълнителният прием на продукта 5-HTP (5-Хидрокситриптофан), повишава по естествен начин нивата на серотонин в мозъка Ви. По този начин повлиява положително на състоянията свързани с ниските нива на серотонина, без да предизвиква странични ефекти. Добавката е подходяща за хората, които имат нужда да  подобрят настроението си, да се преборят с безсънието, да редуцират излишното напрежение и стрес.

Начин на употреба: За добро настоение: по 1 каплета 2-3 пъти дневно с храна. Използвайте минимум 1 седмица за видим положителен ефект. За добър сън: по 1-2 каплети с храна 30-45 минути преди лягане. За облекчаване симптомите на Фибромиалгия: по 1 каплета 3-4 пъти дневно с храна. Използвайте минимум 2 седмици за видим положителен ефект. За минимизиране на риск от стомашно-чревни проблеми започнете със стартова доза от 50-100mg 2-3 пъти дневно и постепенно увеличавайте дозата за период от 2 седмици. Консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт за употреба над 1 година.

Код: 2829

Разфасовка: 60 каплети

Състав:

 

Съдържание (в 1 каплета) дн.доза
5-HTP (L-5 хидрокситриптофан) екстракт на прах 100 mg 300 mg

 

 

 

 

 

Дозировка
Доза 1 каплета
Дози в опаковка 60
Съставки
5-HTP 100 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Natural Factors 5-HTP 100 мг 60 каплети

  • Производител: Natural Factors
  • Код на продукта: 2829
  • Наличност: В наличност
27.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359