Natrol Zinc High Absorption 60 дъвчащи таблетки50881
Natrol Zinc High Absorption 60 дъвчащи таблетки
30.00 лв
product header
Natrol Zinc High Absorption 60 дъвчащи таблетки5088

Цинкът е важен микроелемент за хората, животните и растенията. Той е от жизненоважно значение за много биологични функции и играе ключова роля при повече от 300 ензими в човешкото тяло. Тялото на възрастен човек съдържа около 3.2 грама от този минерал. Той се намира във всички части на тялото: в органи, тъкани, кости, течности и клетки. Мускулите и костите съдържат повечето от него в организма. Има органи на човешкото тяло, които секретират микроелемента, като слюнчената  жлеза, простатата и панкреаса.

Цинкът е есенциален минерал, нужен за протичането на основни процеси в тялото. Той действа благоприятно върху имунната система, деленето на клетките, подпомага репродуктивната функция и предпазва от косопад. Нашето тяло абсорбира минерала цинк чрез процес, наречен хелация. Въпреки, че този процес е естествен за тялото, в много от случаите, този процес бива нарушен поради формата на приетия от нас цинк.

Това означава, че голямо количество от приетия цинк не се усвоява и тялото е принудено да го изхвърли. Natrol High Absorption Zinc е цинк с много висока абсорбация в тялото – около 20 пъти по-лесно усвояем от останалите форми на цинк, предлагащи се на пазара.

Във формулата на Natrol High Absorption Zinc е използвана патентована технология, която доставя на тялото уникална форма на Цинк Хелат във всяка една таблетка. Тази специална форма на Цинк подобрява качеството на усвояване и не причинява дразнене в стомаха.

Причини да закупите Zinc:

  • Подпомага имунната система
  • Ускорява клетъчния метаболизъм
  • Поддържа здрава репродуктивната система
  • Повишава нивата на тестостерон
  • Уникален ананасов вкус

Прием: Приемайте 2 таблетки дневно с храна. Сдъвкайте таблетката преди преглъщане. Не е нужно използването на вода.

Опаковка: 60 дъвчащи таблетки

Напишете отзив
    Лош           Добър

Natrol Zinc High Absorption 60 дъвчащи таблетки

  • Производител: Natrol
  • Код на продукта: 5088
  • Наличност: В наличност
30.00 лв
Бърза поръчка