Natrol White Kidney Bean Carb Intercept 60 капсули NAT4671
Natrol White Kidney Bean Carb Intercept 60 капсули
42.00 лв
Natrol White Kidney Bean Carb Intercept 60 капсули NAT467

Белият боб е известен със свойството си да блокира въглехдратите, които се намират в хляба, брашното, ориза и зеленчуците, като бързо ги неутрализира.

 

Белият боб е известен със свойството си да блокира въглехдратите, които се намират в хляба, брашното, ориз и зеленчуци, като ги неутрализира в момента, в който попаднат в тялото ни. Phase 2 Carb Controller е силно концентриран екстракт от бял боб, извлечен по патентована формула, който работи като инхибира ензима, отговорен за преработването на въглехидратите в прости захари. Точно този процес в тялото е отговорен за натрупването на мазнини. Natrol White

Kidney Bean Carb Intercept ще Ви помогне да свалите излишните мазнини лесно и бързо. Foodbound Chromium е патентована формула, която позволява на тялото да нормализира кръвната захар и по този начин да превърне мазнините в енергия за тялото. За оптимални резултати се препоръчва комбинацията от прием на продукта със здравословна нискокалорична диета и подходяща тренировъчна програма.

Този продукт не съдържа стимуланти и е изцяло натурален. 

Начин на употреба: Приемайте по 2 капсули непосредствено преди консумиране на храна, съдържаща нишесте. Не се препоръчва приемът на повече от 4 капсули дневно.

Напишете отзив

    Лош           Добър

Natrol White Kidney Bean Carb Intercept 60 капсули

  • Производител: Natrol
  • Код на продукта: NAT467
  • Наличност: В наличност
  • 42.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359