Natrol White Kidney Bean Carb Intercept 60 капсули NAT4671
Natrol White Kidney Bean Carb Intercept 60 капсули
64.00 лв
product header
Natrol White Kidney Bean Carb Intercept 60 капсули NAT467

Белият боб е известен със свойството си да блокира въглехдратите, които се намират в хляба, брашното, ориза и зеленчуците, като бързо ги неутрализира.

 

Белият боб е известен със свойството си да блокира въглехдратите, които се намират в хляба, брашното, ориз и зеленчуци, като ги неутрализира в момента, в който попаднат в тялото ни. Phase 2 Carb Controller е силно концентриран екстракт от бял боб, извлечен по патентована формула, който работи като инхибира ензима, отговорен за преработването на въглехидратите в прости захари. Точно този процес в тялото е отговорен за натрупването на мазнини. Natrol White

Kidney Bean Carb Intercept ще Ви помогне да свалите излишните мазнини лесно и бързо. Foodbound Chromium е патентована формула, която позволява на тялото да нормализира кръвната захар и по този начин да превърне мазнините в енергия за тялото. За оптимални резултати се препоръчва комбинацията от прием на продукта със здравословна нискокалорична диета и подходяща тренировъчна програма.

Този продукт не съдържа стимуланти и е изцяло натурален. 

Начин на употреба: Приемайте по 2 капсули непосредствено преди консумиране на храна, съдържаща нишесте. Не се препоръчва приемът на повече от 4 капсули дневно.

Дозировка
Доза 2 капсули
Дози в опаковка 30
Съставки
Калций 190 mg
Натрий 20 mg
Хром 40 mcg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Natrol White Kidney Bean Carb Intercept 60 капсули

  • Производител: Natrol
  • Код на продукта: NAT467
  • Наличност: В наличност
64.00 лв
Бърза поръчка