Natrol Water Pill 60 таблеткиNAT4661
Natrol Water Pill 60 таблетки
26.00 лв
product header
Natrol Water Pill 60 таблеткиNAT466

Natrol Water Pill е хранителна добавка предназначена за намаляване на телесното тегло. Тя е 100% натурална билкова добавка, която в съчетание със здравословен диетичен хранителен режим и подходяща тренировъчна програма, успешно изгаря ненужните подкожни мазнини. Много хора са се сблъсквали с неприятните симптоми на задържане на течности в тялото.

Това състояние се дължи на застояване на течности в пространствата между клетките, като най – засегнати са обикновено жените. При тях, като резултата от задържането на течности се явява подуването на корема и целулита. Задържането на течности прави отслабването доста по – трудно и бавно.

Water Pill използва различен иноваторски подход в борбата с излишните килограми – балансира течностите в организма и предотвратява задържането на вода, което става причина за подуване и качване на килограми. Изхвърляйки задържаната вода, организма започва да намалява телесното си тегло.

Water Pill съдържа някои билкови съставки, като екстракт от хвойна и екстракт от магданоз. Съдържа също калий, чието съдържание в организма  обикновено намалява при изхвърляне на повече течности. Тези съставки, спомагат това изхвърляне без странични ефекти, за разлика от другите диуретични медикаменти.

Основната активно действаща съставка на Water Pill е витамин В. Витамин В6 или наричан още Пиридоксин е водоразтворим витамин от групата на В-витамините. Неусвоената от него част се изхвърля от организма в рамките на 8 часа след неговия прием. Подобно на останалите витамини от група В, пиридоксинът взема активно участие в обмяната на веществата, играе изключително важна роля за синтеза на протеини и спомага преобразуването на въглехидратите в енергия.

Но в случая Витамин В е включен, като основна съставка на Water Pill , заради неговите качества на естествен и безопасен диуретик. Той спомага за изхвърлянето на задържаните в тялото течности, като по този начин активира изгарянето на излишните мазнини и загубатата на тегло.

Начин на употреба: Приемайте 2 таблетки веднъж дневно, заедно с храна или напитка. Не превишавайте препоръчваната доза! Не приемайте този продукт за период по-дълъг от 5 последователни дни.

Ако желаете да приемате продукта повече от 5 поредни дни, необходимо е да се консултирате с квалифициран лекар. Продуктът е създаден за моментно въздействие върху водния баланс в тялото и по тази причина не е препоръчително да го приемате за по-дълъг период от време (повече от 5 дни).

Вземете сега и бъдете готови да извадите водата от тялото си!

Поръчайте онлайн или се обадете на телефон 0888 880 352 или 0896 790 799


Опаковка: 60 таблетки

Състав:

water pill sf

Дозировка
Доза 2 таблетки
Дози в опаковка 30
Съставки
Витамин В6 150 mg
Екстракт от Бучу 100 mg
Екстракт от магданоз 100 mg
Екстракт от мечо грозде 100 mg
Калий 99 mg
Калций 260 mg
4 Natrol Water Pill 60 таблетки
Консултирах се с лекар и ми каза да намаля солта да пия продукта както е описано 5 дни и след това да прекъсна за две седмици поне. Като цяло ми каза че вероятно нямам нужда от него, но аз го правя малко като профилактика.
5 Natrol Water Pill 60 таблетки
Много ефикасен продукт
5 Natrol Water Pill 60 таблетки
Благодаря за отговора! Хубав ден! :)
5 Natrol Water Pill 60 таблетки
След около 2-3 дни може отново да се направи 5 дни прием.
5 Natrol Water Pill 60 таблетки
След като хапчето се пие 5 поредни дни и се прекрати приема му, след колко дни може да се пие отново?
Напишете отзив
    Лош           Добър

Natrol Water Pill 60 таблетки

  • Производител: Natrol
  • Код на продукта: NAT466
  • Наличност: В наличност
26.00 лв
Бърза поръчка