Natrol Vitamin D3 Fast Dissolve 2000 IU 90 таблеткиNAT4631
Natrol Vitamin D3 Fast Dissolve 2000 IU 90 таблетки
29.00 лв
product header
Natrol Vitamin D3 Fast Dissolve 2000 IU 90 таблеткиNAT463

Natrol Vitamin D3, 2,000 IU, Fast Disolve е хранителна добавка, доставяща на организма необходимото количество от жизненоважният Витамин D3, с ускорено усвояване. Този продукт има редица ползи за организма – спомага за изграждането на здрава костна система; поддържа доброто здраве на простатата, гърдите и дебелото черво; засилва съпротивителните сили на организма; съдейства за бързото качване на мускулна маса.

Здравословният хранителен режим на всеки човек, задължително трябва да включва определено количество винамини. Тяхната липса в организма, води отслабване на съпротивителните сили, и до редица заболявания. Витамин D, не прави изключение от това правило. Витамин D3 е разновидност на слънчевия хормон витамин D. Всъщност той е единственият витамин, който организмът може да произвежда под въздействието на слънчевата светлина. 

Витамин D3 е едно от най-полезните подхранващи вещества, подобряващо общото здравословно състояние на организма. Той регулира обмяната на калций и фосфор в организма, като същевремено участва в процесите на усвояването им. Това спомага за поддържането на здрави кости и зъби. Витамин D3, също така, осигурява нормалния клетъчен растеж и повишава ефективността на имунната система. Така прави организма устойчив към редица заболявания.

При недостиг на Витамин D3 се забавя калцирането на костите (рахит, остеомалация). За трениращите избягването на недостига на този витамин, е от изключителна важност, защото при неговия  недостиг гликогенът от мускулите и черният дроб забавя превръщането си в глюкозо-6-фосфат и  се намалява отделянето на енергия. Липсите на витамин D водят също до нарушения в дейността на ензимни системи в бъбреците.Ето защо, особено през зимните месеци, когато излагането на слънчева светлина намалява, е необходим неговият допълнителен прием.

Vitamin D3 2,000 IU Fast Disolve осигурява допълнително количество Витамин D3, с ускорено усвояване, като по този начин помага на организма в профилактиката но сърдечно – съдовите заболявания, поддържа здравето на костната система, подтиска развитието на различни автоимунни заболявания. Освен това чрез стимулиране на имунната система, Vitamin D3 повишава устойчивостта на организма и забавя процесите на стареене.

Ползви за Вас от прием на Vitamin D3 Fast Dissolve:

  • Важен за растежа и укрепването на костната структура
  • Засилва имунната система
  • Регулира калциево-фосфорната обмяна
  • Намалява риска от развитие на множествена склероза
  • Важен за бебетата

Вземете сега и се защитете от вируси и други неприятни болести!

Поръчайте онлайн или се обадете на телефон 0888 880 352 или 0896 790 799

Начин на употреба : Приемайте по 1 мини-таблетка дневно заедно с храна. За най-добри резултати оставете таблетката за кратко време в устата, за да се разтвори и след това преглътнете.

Вкус: Ягода

Опаковка: 90 мини-таблетки

Състав:

vitamin d3 2000 sf

Напишете отзив
    Лош           Добър

Natrol Vitamin D3 Fast Dissolve 2000 IU 90 таблетки

  • Производител: Natrol
  • Код на продукта: NAT463
  • Наличност: В наличност
29.00 лв
Бърза поръчка