Natrol Vitamin D3 10 000 IU 60 таблеткиNAT4641
Natrol Vitamin D3 10 000 IU 60 таблетки
25.00 лв
Цена: 25.00 лв
Natrol Vitamin D3 10 000 IU 60 таблеткиNAT464

Natrol Vitamin D3 10,000 IU е хранителна добавка, доставяща на организма необходимото количество от жизненоважният Витамин D3. Този продукт има редица ползи за организма – спомага за изграждането на здрава костна система, поддържа доброто здраве на простатата, гърдите и дебелото черво, засилва съпротивителните сили на организма и съдейства за бързото качване на мускулна маса.

Здравословният хранителен режим на всеки човек, задължително трябва да включва определено количество винамини. Тяхната липса в организма води до отслабване на съпротивителните сили и до редица заболявания. Витамин D не прави изключение от това правило. Витамин D3 е разновидност на слънчевия хормон витамин D. Всъщност той е единственият витамин, който организма може да произвежда под въздействието на слънчевата светлина. 

Витамин D3 е едно от най-полезните подхранващи вещества, подобряващо общото здравословно състояние на организма. Той регулира обмяната на калций и фосфор в организма, като същевремено участва в процесите на усвояването им. Това спомага за поддържането на здрави кости и зъби. Витамин D3, също така осигурява нормалния клетъчен растеж и повишава ефективността на имунната система. Така прави организма устойчив към редица заболявания.

При недостиг на Витамин D3 се забавя калцирането на костите (рахит, остеомалация). За трениращите, този витамин е от изключителна важност, защото при неговия недостиг, гликогенът от мускулите и черния дроб забавя превръщането си в глюкозо-6-фосфат и се намалява отделянето на енергия. Липсите на витамин D водят също до нарушения в дейността на ензимни системи в бъбреците. Ето защо, особено през зимните месеци, когато излагането на слънчева светлина намалява, е необходим неговият допълнителен прием.

Natrol Vitamin D3 осигурява допълнително количество Витамин D3, като по този начин помага на организма в профилактиката на сърдечно-съдовите заболявания, поддържа здравето на костната система, потиска развитието на различни автоимунни заболявания. Освен това чрез стимулиране на имунната система, Vitamin D3 повишава устойчивостта на организма и забавя процесите на стареене.

Вземете сега и заредете тялото си с витамин Д3!

Поръчайте онлайн или на телефон 0888 880 352 или 0896 790 799!

Употреба: 1 таблетка дневно с храна

Опаковка: 60 таблетки

Състав:

vit d3 10 000 sf

Напишете отзив

    Лош           Добър

Natrol Vitamin D3 10 000 IU 60 таблетки

  • Производител: Natrol
  • Код на продукта: NAT464
  • Наличност: В наличност
  • 25.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359