Natrol Vitamin D3 10 000 IU 60 таблеткиNAT4641
Natrol Vitamin D3 10 000 IU 60 таблетки
25.00 лв
product header
Natrol Vitamin D3 10 000 IU 60 таблеткиNAT464

Natrol Vitamin D3 10,000 IU е хранителна добавка, доставяща на организма необходимото количество от жизненоважният Витамин D3. Този продукт има редица ползи за организма – спомага за изграждането на здрава костна система, поддържа доброто здраве на простатата, гърдите и дебелото черво, засилва съпротивителните сили на организма и съдейства за бързото качване на мускулна маса.

Здравословният хранителен режим на всеки човек, задължително трябва да включва определено количество винамини. Тяхната липса в организма води до отслабване на съпротивителните сили и до редица заболявания. Витамин D не прави изключение от това правило. Витамин D3 е разновидност на слънчевия хормон витамин D. Всъщност той е единственият витамин, който организма може да произвежда под въздействието на слънчевата светлина. 

Витамин D3 е едно от най-полезните подхранващи вещества, подобряващо общото здравословно състояние на организма. Той регулира обмяната на калций и фосфор в организма, като същевремено участва в процесите на усвояването им. Това спомага за поддържането на здрави кости и зъби. Витамин D3, също така осигурява нормалния клетъчен растеж и повишава ефективността на имунната система. Така прави организма устойчив към редица заболявания.

При недостиг на Витамин D3 се забавя калцирането на костите (рахит, остеомалация). За трениращите, този витамин е от изключителна важност, защото при неговия недостиг, гликогенът от мускулите и черния дроб забавя превръщането си в глюкозо-6-фосфат и се намалява отделянето на енергия. Липсите на витамин D водят също до нарушения в дейността на ензимни системи в бъбреците. Ето защо, особено през зимните месеци, когато излагането на слънчева светлина намалява, е необходим неговият допълнителен прием.

Natrol Vitamin D3 осигурява допълнително количество Витамин D3, като по този начин помага на организма в профилактиката на сърдечно-съдовите заболявания, поддържа здравето на костната система, потиска развитието на различни автоимунни заболявания. Освен това чрез стимулиране на имунната система, Vitamin D3 повишава устойчивостта на организма и забавя процесите на стареене.

Вземете сега и заредете тялото си с витамин Д3!

Поръчайте онлайн или на телефон 0888 880 352 или 0896 790 799!

Употреба: 1 таблетка дневно с храна

Опаковка: 60 таблетки

Състав:

vit d3 10 000 sf

Напишете отзив
    Лош           Добър

Natrol Vitamin D3 10 000 IU 60 таблетки

  • Производител: Natrol
  • Код на продукта: NAT464
  • Наличност: В наличност
25.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359