Natrol Vitamin B12 Fast Dissolve 5000 мкг 100 таблеткиNAT4621
Natrol Vitamin B12 Fast Dissolve 5000 мкг 100 таблетки
35.00 лв
product header
Natrol Vitamin B12 Fast Dissolve 5000 мкг 100 таблеткиNAT462

Много хора не получават достатъчно витамини от група В, като недостигът на витамин B12 се среща особено често. Причините за това са комплексни, а една от основните са лошите хранителни навици. Наличието на стомашните проблеми може да допринесе за дефицита на витамин В12. Също така, някои лекарства могат да намалят доставките на този витамин  до организма- антибиотици, противоракови медикаменти, антиконвулсанти, лекарства против подагра, антипсихопатични лекарства, противозачатъчни хапчета, холестерол-понижаващи лекарства и други. При продължителен недостиг на витамин В12 могат да се появят симптоми като поява на пърхот, нервност, намаляване съсирването на кръвта, изтръпване на краката, бавни рефлекси,депресия и други. Vitamin B12 Fast Dissolve на Natrol представлява хранителна добавка с достатъчно висока концентрация на Витамин B12. Продукта е  под формата на таблетки с бързо разтваряне.

Характеристики и действие на Vitamin B12 Fast Dissolve:

  • Осигурява 5000 мкг витамин В12
  • Таблетки с бързо освобождаване
  • Чудесно усвояване
  • Подобрява функциите на нервната система
  • Повишава енергийните нива
  • Предпазва от анемични състояния
  • Контролира кръвното налягане


Витамин В12 е един от “най – интересните“ представители на В комплекса. Това е така, защото този витамин има необичаен произход. Голяма част от витамините принадлежащи към тази група, могат да се набавят от голямо разнообразие от растения и животни. В12 обаче не се произвежда от растителни и животински видове и изключителен източник на този витамин са малки микроорганизми като бактерии, дрожди, плесени и водорасли. Vitamin B12 Fast Dissolve ще Ви осигури този важен витамин, който осигурява мощна подкрепа в процесите, свързани с обмяната на веществата.

Този витамин подобрява значително кръвообращението и поддържа нормалното функциониране на мозъка и нервната система. Витамин В12 намалява умствената дегенерацията и процесите на стареенето в клетките. Допълнителния прием на този витамин чрез Vitamin B12 Fast Dissolve, осигурява нормалното  кръвообразуване тялото, а също така предпазва от анемия. Продукта също така подпомага контрола на кръвното налягане. Витамин В12 е свързан със синтеза на ДНК и участва генерирането на енергия от мастните киселини. Дефицитът на витамин В12 може да затрудни  естествения процес на усвояване на аминокиселините, които са основен компонент на протеините.

Витамин В12 поддържа нормалното храносмилане и е важен елемент в профилактиката на сърдечно-съдови заболявания. Този витамин понижава нивата на вредния холестерол и кръвното налягане. Освен това, витамин В12 подобрява здравето на косата, кожата и ноктите. Формулата на Vitamin B12 Fast Dissolve се основава на технология за бързо разтваряне, което гарантира  по-добро усвояване на активните съставки от тялото. Продуктът се отличава с  приятен вкус на горски плодове.

Начин на употреба: Приемайте по 1 таблетка дневно. Оставете под езика и изчакайте таблетката да се разтвори напълно.

Разфасовка: 5000 мкг/100 таблетки

Вкус: Ягода

Състав:

natrol b12 5000 cmg systav

 

Дозировка
Доза 1 таблетка
Дози в опаковка 100
Съставки
Витамин В12 5,000 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Natrol Vitamin B12 Fast Dissolve 5000 мкг 100 таблетки

  • Производител: Natrol
  • Код на продукта: NAT462
  • Наличност: В наличност
35.00 лв
Бърза поръчка