Natrol Tonalin CLA 1200 мг 90 дражетаNAT4581
Natrol Tonalin CLA 1200 мг 90 дражета
65.00 лв
product header
Natrol Tonalin CLA 1200 мг 90 дражетаNAT458

Natrol Tonalin CLA е натурална хранителна добавка за отслабване. Представлява изключително ефективно средство при наднормено тегло и метаболитни нарушения.  Tonalin CLA  усилва обмяната на веществата, подтиска усвояването на мазнините и спомага за тяхното изгаряне. По този начин,  Tonalin CLA съдейства за намаляване на телесното тегло, без йо –йо ефект. Освен това той понижава нивото на холестерола и регулира кръвната захар. Не на последно място  Tonalin CLA е източник на допълнителна енергия.

 Tonalin CLA  е подходящ, не само за хората желаещи да отслабнат. Той е чудесно средство за бодибилдърите, трупащи мускулна маса. Това е така, защото  Tonalin CLA  не само изгаря мазнините. Той пречи на тяхното повторно натрупване, като спомата за изграждането на чиста мускулна маса. Енергията, която  той дава, повишава издържливостта и постиженията във фитнес залата.

 Tonalin CLA  дължи уникалните си свойства, на своята натурална съставка – Конюгирана линолова киселина (CLA ), извлечена от шафраново масло. CLA е природна мастна киселина, спомагаща процеса на отслабване. Тя ефективно изгаря излишните мазнини и съдейства за намаляването на телесното тегло. Това е възможно, защото CLA има свойството да подтиска усвояването на мазнините, независимо от количеството на приетата храна. Освен това CLA засилва значително метаболизма и спомага за изгаряне на мазнините, дори по време на сън.  Тази киселина, също така, подобрява анти – катаболните процеси в организма. Не на последно място CLA има силно антиоксидантно действие, което спомага за повишаване на съпротивителните сили на организма.

Natrol Tonalin CLA подобрява начина, по който тялото складира получената чрез обменните процеси енергия. По този начин, регулира и намалява телесните мазнини в областта на талията, корема и ханша и предпазва от повторното им натрупване. Tonalin CLA  не съдържа консерванти и оцветители и е под формата на лесни за поглъщане капсули.

Начин на употреба : Приемайте по 1 капсула три пъти дневно, заедно с храна. Не приемайте повече от 1 капсула наведнъж.

Разфасовка: 90 дражета

Състав:

natrol_tonalin_cla-sf

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 90
Съставки
Калории от мазнини 10
Конюгирана линолова киселина 1200 mg
Мазнини 1 g
Полиненаситени мазнини 1 g
5 Natrol Tonalin CLA 1200 мг 90 дражета
Вземайте, не му мислете, с много мислене няма да отслабнете, аз го пия тва от супер много време и си е ок!
Напишете отзив
    Лош           Добър

Natrol Tonalin CLA 1200 мг 90 дражета

  • Производител: Natrol
  • Код на продукта: NAT458
  • Наличност: В наличност
65.00 лв
Бърза поръчка