Natrol The Ultimate Antioxidant Formula 60 капсулиNAT4611
Natrol The Ultimate Antioxidant Formula 60 капсули
32.00 лв
Natrol The Ultimate Antioxidant Formula 60 капсулиNAT461

Ежедневно, човешкия организъм е подложен на вредното въздействие на свободните радикали. Факторите, водещи до тяхното генериране, са многобройни: излагане на радиация - слънчева или рентгенова, тютюнов дим, автомобилни газове и не на последно място - храненето. Свободните радикали увреждат клетъчната мембрана и структурата на ДНК. Тяхното въздействие върху човешкия организъм е пагубно и води до редица заболявания. В борбата със свободните радикали, най – ефективни са антиоксидантите. Те успешно блокират действието им, като по този начин предпазват тялото.

Natrol The Ultimate Antioxidant Formula  снабдява тялото с повече от  5 мощни антиоксиданта, като по този начин укрепва съпротивителните сили и поддържа оптималното здравословно състояние на организма.

Витамин А е известен, с важното си значение за зрението. Освен, че подпомага зрението, витамин А подсилва и имунната система, насърчава растежа, подобрява функцията на белите кръвни клетки, значително подпомага клетъчния растеж.

Витамин С е изключително важен за човешкия организъм. На първо място е известен като силен имуностимулатор, като по този начин прави организма по – устойчив на вируси и инфекции. Освен това, той подпомага усвояването на желязото, участва в изграждането на зъбите, костите и тъканите. Важно е да се знае, че витамин С не се синтезира в човешкото тяло.

Витамин Е работи за премахване на оксидативния стрес. Освен това той поддържа здравето на кожата, като я предпазва от вредните ултравиолетови лъчения.

Ниацинът е важен е за поддържане на здравината в структурата на кожата. Подпомага нормалното функциониране на храносмилателната система, понижаването на кръвното налягане и нивото на холестерола.

Калцият е елемент, който е изключително важен за човешкото здраве. Той спомага за изграждането на костите, ноктите и косата. Нормализира алкално – киселинното равновесие в организма. Калцият взема участие в процесите на растеж и делене на клетките, във всички тъкани на човешкото тяло. Елементът подпомага нормалното съсирване на кръвта, регулира сърдечния ритъм, участва в провеждането на нервните импулси. Калцият подпомага нормалното функциониране на цялата мускулна система. Освен това той има противовъзпалително и противоалергично действие.

Флавоноидите действат в човешкото тяло като антиоксиданти. По този начин те неутрализират вредното действие на свободните радикали и предпазват клетъчните структури.

Екстрактът от артишок също е мощен антиоксидант. Той има свойството да се свързва със свободните радикали и токсините и да ги изхвърля от човешкия организъм.

Употреба: 2 капсули дневно с храна

Разфасовка: 60 капсули

Състав:

the ultimate antioxidant sf

Напишете отзив

    Лош           Добър

Natrol The Ultimate Antioxidant Formula 60 капсули

  • Производител: Natrol
  • Код на продукта: NAT461
  • Наличност: В наличност
  • 32.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359