Natrol Stress & Anxiety 10+10 таблетки NAT4561
Natrol Stress & Anxiety 10+10 таблетки
26.00 лв
product header
Natrol Stress & Anxiety 10+10 таблетки NAT456

Natrol Stress & Anxiety намаля стреса и Ви дава допълнителна енергия.

 

В динамичното време, в което живеем стреса е нещо обичайно, с което трябва да сме свикнали. Той обаче има способността да отнема жизненоважни вещества от организма ни, а това води до обща отпадналост, преумора, безпокойство, липса на концентрация, безсъние, раздразнителност и други неприятни фактори. За да се преборим успешно в работата, със семейните ангажименти, лични и професионални проблеми имаме нужда от спокойствие, а то се крие в една доза от продукта Stress & Anxiety на Natrol.

Таблетките са представени в двойна опаковка, която предлага дневна и нощна формула. С дневната доза от продукта, може да преборите напрежението, да върнете позитивното мислене и да се фокусирате върху важните за вас неща. Дневна доза Стрес и Безпокойство предлага микс от витамини от група В, в комбинация с 5-НТР. Чрез нощната формула на Стрес и Безпокойство може да доставите на организма така важните му валериан, калций, екстракт от гроздово семе, мелатонин и L-глутамин, за да осигурите оптимално ефективна релаксация и здрав сън на тялото си.

Продуктът на Natrol е с клинично тествани и доказани съставки. Разделен е в две формули, заради различния състав на таблетките, които имат своето действие и значение в определен етап от денонощието.

Начин на употреба :

Дневна формула – приемайте по 1 или 2 таблетки дневно, по време на хранене.

Нощна формула – приемайте по 1 таблетка непосредствено преди лягане, вечер.

Напишете отзив
    Лош           Добър

Natrol Stress & Anxiety 10+10 таблетки

  • Производител: Natrol
  • Код на продукта: NAT456
  • Наличност: В наличност
26.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359