Natrol Soya Lecihtin 1200 мг 120 дражетаNAT4531
Natrol Soya Lecihtin 1200 мг 120 дражета
29.00 лв
product header
Natrol Soya Lecihtin 1200 мг 120 дражетаNAT453

Соята е растение с много ползи за поддържане на вашето здраве. Соевия  лецитин е смес от фосфолипиди - естествено срещащи се мастни молекули, които се получени при преработката на соята. Въпреки че не е основна хранителна съставка, соевия лецитин  има редица ползи за здравето, които го правят продукт, който си струва включването в ежедневния хранителен режим. Той  защитава вашите клетки чрез улесняване на движението на мазнини, отпадъци, хранителни вещества и йони в, и извън клетките, като същевременно  запазва клетъчната  структура силна, за да запази формата си. Можете да добавите соев лецитин към диетата си, чрез продукта Soya Lecitin на Natrol.

Свойства на продукта Соев Лецитин:

 

 • Подпомага функциите на сърдечно – съдовата система
 • Намалява лошия холестерол и трансмазнините
 • Предпазва от натрупване на плака по кръвоносните съдове
 • Подобрява състоянието на черния дроб
 • Поддържа и подсилва паметта
 • Подобрява концентрацията
 • Повишава енергията в тялото
 • Засилва метаболизма


Основната  съставка в соевия  лецитин е фосфатидилхолин. Той  е част от обвивката на клетките и в тялото Ви се разпада на холин, който  е от жизненоважно значение за здравето на мозъка. Холинът е особено важен  за предотвратяване на загуба на паметта и по-специално, загубата  на паметта от старост. Лецитинът ускорява разграждането на мазнините,  и като резултат може да стимулира обмяната на веществата. Той може да се  използва  доста ефективно като част от една здравословна диета за насърчаване  загубата  на тегло. Най – хубавото  от всичко е, че соевия лецитин позволява на тялото Ви да отслабва  правилно, без да разчита  на лекарства, които може да причинят  вреда в други области на вашето здраве.

Ползите от соевия  лецитин за понижаване на холестерола  са добре известни, а той е бил използван в продължение на десетилетия в лечението на пациенти с висок холестерол. Лецитина  контролира потока на хранителни вещества в, и извън клетките, и предотвратява натрупването на мазнини в стените на сърцето, артериите и мозъка чрез, разбиване на мастните депа. Поради тази причина, той не само понижава  нивата на холестерола, но също така Ви  предпазва от сърдечно-съдовите заболявания. Има и  изследвания, които доказват, че соевия лецитин има значително въздействие върху мозъчната функция и паметта.

Соевия лецитин е от съществено значение за здравето на черния дроб. Известно е, че лецитин и холин  са от решаващо  значение за функцията на черния дроб. Тъй като соевия лецитин  контролира потока на хранителни вещества,  може да изхвърли  токсините от черния дроб, преди да причинят  вреда. Всички тези факти за соевия лецитин, правят продукта  Soya Lecitin, чудесно допълнение към здравословния начин на живот, и правилно решение за всеки, който иска да подобри здравословното си състояние.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула дневно с храната.

 

 

 

 

 

 

 

Дозировка
Доза 1 драже
Дози в опаковка 120
Съставки
Калории 14
Калории от мазнини 11
Мазнини 1 g
Полиненаситени мазнини < .5 g
Соев лецитин 1200 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Natrol Soya Lecihtin 1200 мг 120 дражета

 • Производител: Natrol
 • Код на продукта: NAT453
 • Наличност: В наличност
29.00 лв
Бърза поръчка