Natrol Slenderite 375 мг 60 таблеткиNAT4521
Natrol Slenderite 375 мг 60 таблетки
43.00 лв
Natrol Slenderite 375 мг 60 таблеткиNAT452

Natrol Slenderite е хранителна добавка от категорията на Фет – Бърнарите. Формулата на Slenderite съдържа комбинация от съставки, чието комбинирано действие стимулира обмяната на веществата, засилва метаболизма, изгаря излишните мазнини, като същевремено дава допълнителна енергия и настроение.

Вижте още:​

Slenderite  съдържа съставката Phase 2, която представлява екстракт от бял боб. Благодарение на тази съставка, се регулира усвояването на въглехидратите от нишесте – съдържащите храни, които консумираме. Въглехидратите са необходима част от хранителния режим и са основен источник на енергия за организма. Когато са в повече обаче, въглехидратите се натрупват в организма, под формата на мазнини. Това води до натрупване на излишни килограми и мазнини по тялото.

Phase 2 спада към групата на ензимните инхибитори. Това са вещества, които свързват и блокират храносмилателните ензими, като по този начин прекратяват тяхното действие. Алфа – амилазата, е храносмилателният ензим, чрез който въглехидратите се разграждат до глюкоза.   Phase 2  взаимодейства с алфа – амилазата и ограничава нейното действие. По този начин той  неутрализира приетите с храната въглехидрати. Това е изключително важно за диабетиците и за хората, опитващи се да отслабнат, тъй като им осигурява нисковъглехидратен хранителен режим.

Друга съставка на Slenderite  е 5 - HTP , която  се образува от незаменимата аминокиселина триптофан. Тя постъпва в човешкото тяло  чрез приеманата храна. В мозъка, 5 – хидрокситриптофанът, се преобразува във веществото серотонин.Серотонинът е известен още като ‘’  хормонът на щастието  ‘’. Той се съдържа главно в мозъка и червените кръвни телца. Неговата роля е,  да предава нервните импулси между мозъчните клетки. Ниските нива на хормонът на щастието предразполагат към различни депресивни състояния, понижено самочувствие, безсъние, понижено либидо, раздразнителност и други нервни разстройства. Ето защо, в централната нервна система, серотонинът играе изключително важна роля, за контролирането на тези настроения.

Slenderite  съдържа Зеленият чай, който спомага за подобряване на метаболизма. Стимулира синтеза на хормона норадреналин, който спомага за бързото изгаряне на калории. Зеленият чай е мощен антиоксидант. Той неутрализира свободните радикали и тяхното пагубно действие върху човешкия организъм. Двете съставки – кофеин и зелен чай – работят заедно за поддържане на термогенезата (процес, при който чрез отделяне на топлина, се изгарят ненужните телесни мазнини).

 Във формулата на Slenderite  е включен и Кофеин, който спомага разграждането на мазнините и изхвърлянето им от мастните клетки. Също така, кофеинът  пречиства тялото от токсините и стимулира синтеза на ензима липаза, с чиято помощ се свиват мастните клетки. Кофеинът е изключително ефикасно средство срещу целулит.

Употреба: 2 таблетки два пъти дневно с храна

Разфасовка: 60 таблетки

Състав:

slenderite sf

 

 

Напишете отзив

    Лош           Добър

Natrol Slenderite 375 мг 60 таблетки

  • Производител: Natrol
  • Код на продукта: NAT452
  • Наличност: Скоро в наличност
  • 43.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359