Natrol Sleep‘N Restore 20 таблеткиNAT4511
Natrol Sleep‘N Restore 20 таблетки
22.00 лв
product header
Natrol Sleep‘N Restore 20 таблеткиNAT451

Нормалният, здрав нощен сън, е от изключително значение, за поддържане на доброто здравословно състояние на човешкия организъм. Много често, различини фактори водят до разстройства на съня и безсъние. Проучванията показват, че повече от 50% от възрастните страдат от безсъние. То е резултат от ежедневния стрес и тревоги, липсата на физическо натоварване, напрежение вкъщи  или на работа, малки деца и т. н. Липсата на 8 часов редовен сън, възпрепятства физическото и психическото възстановяване. Продължителното безсъние изтощава организма и го прави податлив на различни заболявания.

Natrol Sleep ‘N’ Restore  e хранителна добавка, създадена в подкрепа на здравословния сън. Формулата на Sleep ‘N’ Restore  комбинира мелатонин, валерян и антиоксиданти, които осигуряват спокоен сън, поддържат имунната система и стимулират възстановяването на организма.

Мелатонинът е своеобразен регулатор на цикличните ритми на човешкото тяло. Този хормон се синтезира в епифизата, която представлява малка жлеза в мозъка. Мелатонинът се появява в кръвта само нощем и изчезва през деня – когато е тъмно, човешкото тяло произвежда мелатонин, а когато е светло неговото ниво спада. Това е хормонът, регулиращ цикъла сън – бодрост. Когато количеството на мелатонин в тялото е нормално, той понижава температурата на тялото. Благодарение на това се намалява консумацията на енергия. Заедно с това се повишава регенерацията на клетките, които са неактивни по време на съня Мелатонинът се смята за един от най – мощните антиоксиданти. Той действа не само на нивото на клетъчната мембрана, но и вътре в самата клетка. Мелатонинът е един от антиоксидантите, дезактивиращи свободните радикали ( остатъчните продукти, в, резултат на редица реакции в човешкото тяло), и премахващи неблагоприятното им въздействие върху човешкия организъм.

Екстрактът от валерян е ефективно средство, при средно тежки форми на безсъние. Също така той помага за преодоляване на стреса и безпокойството. Валеряна прави съня по – дълбок и спокоен, което подпомага нормалното възстановяването на тялото. Тъй като валеряна е вид билка, той не води до пристрастяване, за разлика от медикаментите против безсъние.

Sleep ‘N’ Restore  включва екстракт от гроздови семена. Той представляващ богат източник на антиоксиданти. Известният екстракт от гроздови семена  се извлича от семената, а понякога и от кожата на червеното грозде, което е от същият вид грозде, използвано за производството на вино. Използва широко в целия свят и действа изключително благотворно, върху здравословното състояние на човешкия организъм.OPCs (Олигомеропроантоцианидини) са главните действащи съставки, намиращи се в семената на грозде. Те са изключително важни природни продукти, тъй като са богати на флавоноиди. Това са съединения, борещи се с вредното въздействие на свободните радикали. Свободните радикали са остатъчни продукти, от различни метаболитни процеси в човешкото тяло – физическо натоварване, тютюнопушене, хранене и др.

Употреба: 1 таблетка преди сън.

Разфасовка: 20 таблетки

Състав:

sleep n restore sf

 

Дозировка
Доза 1 таблетка
Дози в опаковка 20
Съставки
Валериана екстракт от корен 100 mg
Витамин Е 30 IU
Екстракт от гроздово семе 25 mg
Калций 70 mg
Л-глутамин 800 mg
Мелатонин 3 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Natrol Sleep‘N Restore 20 таблетки

  • Производител: Natrol
  • Код на продукта: NAT451
  • Наличност: В наличност
22.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359