Natrol Shen Min Topical Hair Nutrient 93 млNAT6161
Natrol Shen Min Topical Hair Nutrient 93 мл
38.00 лв
Natrol Shen Min Topical Hair Nutrient 93 млNAT616

Днешното забързано ежедневие, стреса и проблемите, се отразяват на външния вид на косата. Тя изтънява, губи своя блясък и гъстота и започва да пада. Natrol Shen Min Topical Hair Nutrient е течен продукт, предназначен за изтъняла, рядка, падаща коса. Този продукт подхранва фоликулите, заздравява косъма, възстановява гъстотата и прави косата по – плътна и силна.

Формулата на  Shen Min Topical Hair Nutrient се състои от натурални, взаимнодопълващи се съставки, които осигуряват интензивното подхранване на косата.Тъй като се смята, че причина за косопада и нарушаването на структурата на косъма е повишения синтез на ДХТ – лошата форма на хормона тестостерон, в  Shen Min Topical Hair Nutrient на първо място са включени ДХТ блокери.

 Shou Wu  е билка, традиционно използвана в китайската медицина, за спиране на косопада, подхранване на скалпа и заздравяване на косата. Според китайската медицина, състоянието на косата е свързано със здравословното състояние на вътрешните органи. Евентуални проблеми с черния дроб и бъбреците, могат да се проявят, чрез загубата на коса. Билката Shou Wu подобрява функцията на черния дроб, бъбреците, и стимулира кръвообръщението. По този начин, до скалпа достигат повече кръв и хранителни вещества, което спира косопада и подхранва косата.

Saw Palmeto е считан за отговорен за намалената активност на ензима 5-алфа редуктаза, който стимулира превръщането на тестостерона в по-активната му, лоша форма дихидростестостерон (DHT).Последният е с високи нива при хората, страдащи от косопад и оплешивяване. Тъй като Сао палмето намалява количеството на ДХТ в организма, може да се счита ефективно средство против плешивост.

За допълнителна ефективност, в  Shen Min Topical Hair Nutrient са включени пантенол, масло от жожоба и хидролизиран кератин. Пантенолът е подходящ за сухи изтощени коси. Той възстановява и укрепва косата, чрез хидратация. Маслото от жожоба съдържа восък, който обгръща, защитава и обновява косъма. Благодарение на него, косата възвръща своята здравина, гъвкавост и блясък. Креатинът е основна градивна съставка на косата. Неговата липса уврежда структурата на косъма и косата изтънява. Допълнителното снабдяване с хидролизиран кератин, възстановява косъма и заздравява косата.

Начин на употреба : Нанесете 15-20 капки от продукта директно върху скалпа във всички проблемни области. За оптимални резултати нанасяйте всяка вечер върху сух скалп. За постигане на най-добри резултати този продукт трябва да се употребява в продължение на поне 3-4 месеца.

Внимание! Продуктът е предназначен САМО за външна употреба! Избягвайте контакт с очите. Нe нанасяйте този продукт върху наранена или раздразнена кожа. За да тествате своята чувствителност, нанесете няколко капки върху вътрешната част на ръката в областта на предмишницата и изчакайте 24 часа. Прекратете употребата незабавно, ако забележите обрив, раздразнение на кожата или дискомфорт. Консултирайте се с Вашия лекар, ако тези симптоми не отминават. Пазете от деца.

Опаковка: 91 мл

Състав:

shen min topical sf

Напишете отзив

    Лош           Добър

Natrol Shen Min Topical Hair Nutrient 93 мл

  • Производител: Natrol
  • Код на продукта: NAT616
  • Наличност: В наличност
  • 38.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359