Natrol Quercetin 500 мг 50 капсулиNAT4461
Natrol Quercetin 500 мг 50 капсули
38.00 лв
product header
Natrol Quercetin 500 мг 50 капсулиNAT446

Natrol Quercetin е мощен антиоксидант под формата на хранителна добавка, поддържаща оптималното здравословно състояние на организма. Quercetin неутрализира вредното въздействие на свободните радикали, като по този начин стимулира имунната система, повишава устойчивостта към различни заболявания, намалява процесите на стареене и поддържа жизнеността.

Формулата на Quercetin съдържа витамин С и комплекс от цитрусови биофлавоноиди с  най-открояващ се техен представител Кверцетин.

Витамин С е известен още, като аскорбинова киселина, изпълнява изключително важни функции в човешкия организъм. Най-известен е с влиянието си върху съпротивлителните сили на организма. Той значително подобрява дейността на белите кръвни телца. Тяхната основна роля е да откриват и разрушават вирусите, бактериите и раковите клетки. Белите кръвни телца на хората приемащи витамин С се отличават със значително по-висока активност.

Витамин С е изключително важен оксидант. Освен това, той засилва действието на други антиоксиданти в организма. Значително повишава и усвояването на желязо. участва в образуването на костите, зъбите и тъканите. Играе важна роля при заздравяването на рани и за поддържане еластичността на кожата. Освен това витамин С е необходим за синтеза на стресовите хормони и помага при високо кръвно налягане и атеросклероза. Важно е да се знае, че витамин С не се синтезира в човешкото тяло и затова трябва да бъде набавян по друг начин. Освен това при термична обработка, замразяване или продължителен престой, витамин С губи голяма част от полезните си свойства.

Цитрусовите биофлавоноиди ( комплекс от лимон, портокал, грейпфрут и мандарина ) са силни антиоксиданти, които засилват имунната система, предпазват от вирусни и бактериални инфекции и повишават енергията и жизнеността.

Кверцетинът е биофлавоноид, характеризиращ се със силни антиоксидантни свойства. Той има атиканцерогенно действие, като намалява стреса и поддържа жизнеността. Най-вече той има изразено противоалергично действие. Ето защо неговият прием е изключително важен, тъй като увеличава съпротивителнити сили на организма, което подобрява адаптацията към всеки нов сезон.

Вземете го сега и детоксикирайте тялото си!

Поръчайте онлайн или се обадете на телефон 0888 880 З52 или 0896 790 799

Начин на употреба: Приемайте 1 доза (2 капсули) веднъж дневно, заедно с храна.

Опаковка: 50 капсули

Състав:

natrol_quercetin-sf

Дозировка
Доза 2 капсули
Дози в опаковка 25
Съставки
Витамин С 1000 mg
Кверцетин 500 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Natrol Quercetin 500 мг 50 капсули

  • Производител: Natrol
  • Код на продукта: NAT446
  • Наличност: В наличност
38.00 лв
Бърза поръчка