Natrol Pycnogenol 50 мг 30 капсулиNAT4451
Natrol Pycnogenol 50 мг 30 капсули
49.99 лв
Natrol Pycnogenol 50 мг 30 капсулиNAT445

Natrol Pycnogenol  е мощен антиоксидант, под формата на хранителна добавка, поддържащ оптималното здравословно състояние на организма.  Pycnogenol  стимулира имунната система, като по този начин повишава устойчивостта към различни заболявания, намалява процесите на стареене и поддържа жизнеността.

Pycnogenol  съдържа натурален екстракт от кора на морски бор ( Pinus pinaster ), чиято основна съставка е пикногенолът. Той е изключително богат на хранителни вещества и комплекс от биологично активни субстанции, принадлежащи към групата на биофлавоноидите. Благодарение на мощните си антиоксидантни свойства, пикногенолът оказва изключително благотворно въздействие върху човешкия организъм.

Той е ефективно средство за предпазване от сърдечно – съдови заболявания, за лечение на диабетна ретинопатия и различни възпалителни процеси. Пикногенолът е антиоксидант,  50 пъти по – силен от витамин Е и 20 пъти по – силен от Витамин С. Благодарение на това, пикногенолът успешно се бори и неутрализира вредното въздействие на свободните радикали върху човешкия организъм. Блокира производството на азотен оксид - един от най – големите свободни радикали, произвеждан от белия дроб, отговорен за редица патологични състояния. Не на последно място, пикногенола повишава физическата активност и влияе благотворно върху кръвоносната система.

Благодарение но своята формула Pycnogenol има редица ползи за човешкия организъм: предпазва от сърдечно-съдови  заболявания; укрепва артерии и вени; подобрява кръвообръщението и жизнеността на клетките; забавя процесите на стареене на клетките и подобрява еластичността на кожата; оказва благотворен ефект върху зрението и паметта на организма; повишава съпротивителните сили; намалява симптомите на възпаление; редуцира възможността от поява на алергии, а при наличие на такива - силно облекчава състоянието на пациента; значително редуцира стреса от съвременното ежедневие и осигурява усещане за психологически комфорт.

Употреба: 1 капсула дневно с храна

Разфасовка: 30 капсули

Състав:

natrol_pycnogenol-sf

 

Напишете отзив

    Лош           Добър

Natrol Pycnogenol 50 мг 30 капсули

  • Производител: Natrol
  • Код на продукта: NAT445
  • Наличност: В наличност
  • 49.99 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359