Natrol Prostat Excell 60 таблеткиNAT4441
Natrol Prostat Excell 60 таблетки
35.49 лв
Natrol Prostat Excell 60 таблеткиNAT444

Увеличението на простатата се среща при 30 – 40% от мъжете над 50 годишна възраст. Уголемената простата притиска пикочния канал, което води до болка и дискомфорт при уриниране. Причините за проблемите с простатата не са напълно изяснени. Смята се , че са свързани със нарушен хормонален баланс при мъжа след определена възраст. Natrol Prostal Excell e формула, специално създадена за мъже,съдържаща специално подбрани съставки,  насочени към подобряване и поддържане на здравето на простата и нормалното уриниране.

Сао палмето (Saw palmetto, Serenoa serrulata) представлява палма-джудже, обитаваща югоизточното американско крайбрежие. Представляват дребни плодове, ,които съдържат незаменими ненаситени мастни киселини и стероли, които имат голямо значение за правилното функциониране на простатата. Екстрактът от тези плодове намалява риска от увеличаване на простатата, като възпрепятства синтеза на стимулиращия клетъчен растеж  ДХТ, и подпомага изхвърлянето му. Многобройни проучвания,доказват ефективността на екстракта от палма-джудже. В анализа на няколко малки клинични изследвания върхутази билка, се казва, че при мъже, приемалиекстракт от палма-джудже, има два пъти по-голяма вероятност симптомите да намалеят.

Африканският пигеум (Pygeum africanum), се извлича от кората на вечнозелено дърво и често се съчетава с екстракта на палмата-джудже. Според научни изследвания, пигеумът е полезен при доброкачествена простатна хиперплазия и простатит. Билката съдържа съставки,които възпрепятстват уголемяването на простатата и намаляват възпалението.

 Бета ситостеролът е бял на цвят растителен стерол. Намира се в оризовите трици,пшеничният зародиш, царевичните масла и соята.  Бета ситостеролът, отдавна е познат като средство за превенция и профилактикана проблеми с простатата, и по-конкретно ДПХ. Освен че има положително въздействие върху простатната жлеза, бета ситостерола има способността, да блокира усвояването на вредния холестерол , намалявайки  нивата му в организма. Смята се, че тази съставка, има също свойството да подсилва  имунитета, да нормализира кръвната захар, да овладява възпалителните процеси и др.

Селенът е микроелемент, който често липсва в хранителния ни режим, а е от голямо значение за здравето на простатата. Той има антиоксидантно действие и подсилва имунната система. Основен източник на селен са растителните храни, но количеството му в плодовете и зеленчуците, изключително много зависи  от съдържанието на селен в почвата, където са отглеждани. Според редица изследвания, високите нива на селен в кръвта се свързват с понижен риск от рак на простатата.

Витамин Е е друг естествен антиоксидант, който подсилва имунната система и възстановява увредената ДНК. Изследвания показват, че в някои случаи витаминЕ намалява риска от проблеми с простатата с 32%. Приемането на достатъчно витамин Е може да намали рисковетеотсърдечносъдови заболявания и остеоартрит, той допринася за здравето на очите и забавя процесите на стареене натъканите.

Начин на употреба : Приемайте 2 таблетки на ден. За най- добри резултати приемайте 1 таблетка сутринта и 1 вечер с храна в продължение на поне 30 дни.

Разфасовка: 60 таблетки

Състав:

prostatexcell-sf

Напишете отзив

    Лош           Добър

Natrol Prostat Excell 60 таблетки

  • Производител: Natrol
  • Код на продукта: NAT444
  • Наличност: В наличност
  • 35.49 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359