Natrol Omega-3 Krill Oil 1000 мг 30 дражетаNAT4401
Natrol Omega-3 Krill Oil 1000 мг 30 дражета
54.99 лв
product header
Natrol Omega-3 Krill Oil 1000 мг 30 дражетаNAT440

Natrol Omega-3 Krill Oil, 1000 mg е хранителна добавка, съдържаща в състава си Krill Oil (масло от крил), добито от ракообразните организми Krill. Продуктът е насочен към няколко основни цели: поддържане на здравето и подвижността на ставите; подобряване на паметта и познавателните функции; грижа се за здравето на сърдечно – съдовата система.

Маслото от крил е изключително богат източник на омега-3 мастни киселини. То има 3 основни, важни функции: Поддържа функциите на сърдечно-съдовата система и ставите;  Облекчава симптомите на ПМС; Силен антиоксидант. Омега-3 мастните киселини, като състав са много близки до тези на рибеното масло, но за разлика от него, маслото от крил няма неприятен вкус.  Освен това то е богато на  антиоксиданти, от които каротеноидът астаксантин, придаващ червеникавия цвят на крила, и имащ славата на един от най-мощните антиоксиданти в природата. Той защитава клетъчните мембрани от разрушителното  влияние на свободните радикали и предпазва маслото от окисляване. Има изключително благотворно действие върху очите,  централната нервна система и черният дроб.  В състава на маслото от крил,  влизат и витамин А и витамин Е, които поддържат имунната и сърдечно-съдовата системи в добро състояние. Крилът понякога е  източник на холин, който е изключително важен за формирането на клетъчните мембрани и умственото развитие.

Маслото от крил, подобно на рибеното масло, съдържа комбинация от две мастни киселини – EPA (ейкозапентаенова киселина)  и DHA (докозахексаенова киселина). EPA (ейкозапентаенова киселина)  е една от трите омега – 3 мастни киселини необходими на тялото. Тя взема участие във функционирането на централната нервна система и мозъка, чрез предпазване на миелина (защитната обвивка на нервните клетки) от увреждане. В кръвния поток EPA се свързва със свободните триглицериди и ги неутрализира. По този начин подобрява циркулацията на кръвта в човешкия организъм.DHA (докозахексаенова киселина) е омега – 3 мастна киселина, с изключително важно значение. Тя съставя около 20 % от сивото вещество в мозъка и 97 % от общото съдържание на мазнини в него. Тя също така участва, и е една от най – важните съставки в кърмата.

Употреба: 1 драже дневно с храна

Разфасовка: 30 дражета по 1000 мг

Състав:

krill oil 1000 mg sf

 

Дозировка
Доза 1 драже
Дози в опаковка 30
Съставки
DHA (Docosahexaenoic Acid) 45 mg
EPA (Eicosapentaenoic Acid) 75 mg
Астаксантин 0,5 mg
Калории 3,3
Калории от мазнини 3,3
Масло от Крил 1000 mg
Омега 3 Мастни киселини 133 mg
Омега 6 Мастни киселини 6 mg
Омега 9 Мастни киселини 33 mg
Фосфолипиди 210 mg
Холестерол 6,5 mg
Холин 28 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Natrol Omega-3 Krill Oil 1000 мг 30 дражета

  • Производител: Natrol
  • Код на продукта: NAT440
  • Наличност: В наличност
54.99 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359