Natrol Omega-3 Fish Oil 60 дражетаNAT4351
Natrol Omega-3 Fish Oil 60 дражета
24.00 лв
product header
Natrol Omega-3 Fish Oil 60 дражетаNAT435

Natrol  Omega-3 Fish Oil е хранителна добавка, съдържаща в състава си висококачественорибено масло. Благодарение на благотворните свойства на тази своя съставка, Omega-3 Fish Oil  се грижи за сърдечно – съдовата система, регулира настроението, подобрява състоянието на ставите и функциите на мозъка.

Вижте още:

Рибеното масло е естествен продукт, който влияе благотворно върху човешкия организъм и помага и предотвратява редица заболявания. То регулира нивата на холестрола, като значително намалява лошият холестерол; Предпазва кръвоносните съдове, от натрупването на атеросклеротични плаки. Образуването на плаки по стените на артериите,  води до появата на кръвни съсиреци в кръвоносните съдове, което пък може да причини инфаркт или инсулт; Облекчава възпалението на ставите при артрит и съпровождащите го болка и скованост; Рибеното масло подобрява функционирането на мозъка – усилва концентрацията и способността за запаметяване; Притежава антиканцерогенно действие; Помага за преодоляването на различни депресивни състояния и биполярни разтройства.

Освен рибено масло, Omega-3 Fish Oil съдържа и комбинация от две мастни киселини – EPA(ейкозапентаенова киселина)  и DHA (докозахексаенова киселина).

EPA (ейкозапентаенова киселина)  е една от трите омега – 3 мастни киселини необходими на тялото. Тя взема участие във функционирането на централната нервна система и мозъка, чрез предпазване на миелина (защитната обвивка на нервните клетки) от увреждане. В кръвния поток EPA се свързва със свободните триглицериди и ги неутрализира. По този начин подобрява циркулацията на кръвта в човешкия организъм.

DHA (докозахексаенова киселина) е омега – 3 мастна киселина, с изключително важно значение. Тя съставя около 20 % от сивото вещество в мозъка и 97 % от общото съдържание на мазнини в него. Тя също така участва, и е една от най – важните съставки в кърмата. Така се осигурява нармалното умствено развитие на бебето.

Omega-3 Fish Oil е хранителна добавка с висока крайна чистота и високо качество, без следи от пестициди, тежки метали и хрорни съединения. Продуктът се грижи за поддържане на оптималното здравословно състояние на организма.

Начин на употреба : Приемайте по 1 мека капсула (драже) два пъти дневно, заедно с храна. Ако имате затруднение с поглъщането на капсулите, можете да ги отваряте и да изсипвате съдържанието им в напитка или храна.

Разфасовка: 60 дражета

Състав:

929.9117 (1)

Дозировка
Доза 1 мека капсула (драже)
Дози в опаковка 60
Съставки
DHA (Docosahexaenoic Acid) 120 mg
EPA (Eicosapentaenoic Acid) 180 mg
Калории 10
Калории от мазнини 10
Мазнини 1 g
Омега 3 Мастни киселини 1000 mg
Полиненаситени мазнини 0,5 g
Холестерол 10 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Natrol Omega-3 Fish Oil 60 дражета

  • Производител: Natrol
  • Код на продукта: NAT435
  • Наличност: В наличност
24.00 лв
Бърза поръчка