Natrol Omega 3-6-9 Complex 90 дражетаNAT4421
Natrol Omega 3-6-9 Complex 90 дражета
38.00 лв
product header
Natrol Omega 3-6-9 Complex 90 дражетаNAT442

Natrol Omega 3-6-9 Complex е хранителна добавка, чиято формула включва незаменимите Омега 3-6-9 ненаситени мастни киселини. Здравословният хранителен режим, може да изключи напълно приема на наситени мазнини, но задължително трябва да набавя ненаситените мазнини. Омега 3-6-9 мастни киселини не се произвеждат в човешкото тяло, и по тази причина е необходимо да се доставят допълнително.

Липсата на  Омега 3-6-9 (Omega 3-6-9) от  менюто, може да доведе до сериозни разтройства в човешкия организъм - като намалени нива на някои хормони (тестостерон, адреналин, кортизон и др.), както и до повишено ниво на холестерол в кръвта. Тези киселини са важна част от здравословното хранене и са незаменим елемент за поддържане на подходящо ниво на холестерола в кръвта, както и за подобряване състоянието на сърдечносъдовата система.

Omega 3-6-9 Complex съдържа и комбинация от две мастни киселини – EPA (ейкозапентаенова киселина)  иDHA (докозахексаенова киселина).

EPA (ейкозапентаенова киселина)  е една от трите омега – 3 мастни киселини необходими на тялото. Тя взема участие във функционирането на централната нервна система и мозъка, чрез предпазване на миелина (защитната обвивка на нервните клетки) от увреждане. В кръвния поток EPA се свързва със свободните триглицериди и ги неутрализира. По този начин подобрява циркулацията на кръвта в човешкия организъм.

DHA (докозахексаенова киселина) е омега – 3 мастна киселина, с изключително важно значение. Тя съставя около 20 % от сивото вещество в мозъка и 97 % от общото съдържание на мазнини в него. Тя също така участва, и е една от най – важните съставки в кърмата. Така се осигурява нармалното умствено развитие на бебето.

Приемането на Omega 3-6-9 Complex като хранителна добавка, носи редица предимства за организма:  Спомага да се поддържа подходящо ниво на холестерол и триглицериди в кръвта;Подпомага здравословното състояние на сърцето и кръвоносните съдове;  Необходим е за активността на нервните клетки;  Благотворно влияе върху мозъчната дейност и особено паметта;  Оказва положителен ефект върху кръвното налягане; Допринася за превенция на болестите на цивилизацията.

Употреба: 1 драже два пъти дневно

Разфасовка: 90 дражета

Състав:

omega_3_6_9_complex_60_softgels-sf

Дозировка
Доза 1 драже
Дози в опаковка 90
Съставки
Докозахексаенова киселина (DHA) 45 mg
Ейкозапентаенова киселина (EPA) 70 mg
Калории 15
Калории от мазнини 15
Ленено масло 400 mg
Мазнини 1,5 g
Масло от пореч 400 mg
Омега 3 Мастни киселини 400 mg
Полиненаситени мазнини 0,5 g
Холестерол 5 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Natrol Omega 3-6-9 Complex 90 дражета

  • Производител: Natrol
  • Код на продукта: NAT442
  • Наличност: В наличност
38.00 лв
Бърза поръчка