Natrol Omega 3-6-9 Complex 60 дражетаNAT4411
Natrol Omega 3-6-9 Complex 60 дражета
35.00 лв
product header
Natrol Omega 3-6-9 Complex 60 дражетаNAT441

Natrol Omega 3-6-9 Complex е хранителна добавка, чиято формула включва незаменимите Омега 3-6-9 ненаситени мастни киселини. Здравословният хранителен режим, може да изключи напълно приема на наситени мазнини, но задължително трябва да набавя ненаситените мазнини. Омега 3-6-9 мастни киселини не се произвеждат в човешкото тяло, и по тази причина е необходимо да се доставят допълнително.

Липсата на  Омега 3-6-9 (Omega 3-6-9) от  менюто, може да доведе до сериозни разтройства в човешкия организъм - като намалени нива на някои хормони (тестостерон, адреналин, кортизон и др.), както и до повишено ниво на холестерол в кръвта. Тези киселини са важна част от здравословното хранене и са незаменим елемент за поддържане на подходящо ниво на холестерола в кръвта, както и за подобряване състоянието на сърдечносъдовата система.

Omega 3-6-9 Complex съдържа и комбинация от две мастни киселини – EPA (ейкозапентаенова киселина)  и DHA (докозахексаенова киселина).

EPA (ейкозапентаенова киселина)  е една от трите омега – 3 мастни киселини необходими на тялото. Тя взема участие във функционирането на централната нервна система и мозъка, чрез предпазване на миелина (защитната обвивка на нервните клетки) от увреждане. В кръвния поток EPA се свързва със свободните триглицериди и ги неутрализира. По този начин подобрява циркулацията на кръвта в човешкия организъм.

DHA (докозахексаенова киселина) е омега – 3 мастна киселина, с изключително важно значение. Тя съставя около 20 % от сивото вещество в мозъка и 97 % от общото съдържание на мазнини в него. Тя също така участва, и е една от най – важните съставки в кърмата. Така се осигурява нармалното умствено развитие на бебето.

Приемането на Omega 3-6-9 Complex като хранителна добавка, носи редица предимства за организма:  Спомага да се поддържа подходящо ниво на холестерол и триглицериди в кръвта;Подпомага здравословното състояние на сърцето и кръвоносните съдове;  Необходим е за активността на нервните клетки;  Благотворно влияе върху мозъчната дейност и особено паметта;  Оказва положителен ефект върху кръвното налягане; Допринася за превенция на болестите на цивилизацията.

Употреба: 1 драже два пъти дневно

Разфасовка: 60 дражета

Състав:

omega_3_6_9_complex_60_softgels-sf

 

Дозировка
Доза 1 драже
Дози в опаковка 60
Съставки
DHA (Docosahexaenoic Acid) 45 mg
EPA (Eicosapentaenoic Acid) 70 mg
Алфа линоленова киселина (ALA) 200 mg
Гама линоленова киселина 70 mg
Калории 15
Калории от мазнини 15
Ленено масло 400 mg
Линоленова киселина 50 mg
Мазнини 1.5 g
Масло от пореч 400 mg
Общо Омега 3 мастни киселини 400 mg
Олеинова киселина 60 mg
Полиненаситени мазнини 0.5 g
Холестерол 5 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Natrol Omega 3-6-9 Complex 60 дражета

  • Производител: Natrol
  • Код на продукта: NAT441
  • Наличност: В наличност
35.00 лв
Бърза поръчка