Natrol Ocusense with Lutein 50 капсули NAT4341
Natrol Ocusense with Lutein 50 капсули
36.00 лв
Natrol Ocusense with Lutein 50 капсули NAT434

С течение на времето, свободните радикали, слънчевата светлина, храната, и редица други фактори, могат сериозно да увредят здравето на очите. Natrol Ocusense, е специализирана формула, създадена специално за поддържане на зрението и грижа за очите. Продуктът включва лутеин, екстракт от моркови, екстракт от боровинка, витамини и минерали.

Лутеинът спада към групата на каротеноидите. Открит е в редица плодове и зеленчуци – моркови, спанак, царевица, домат, сини и лилави плодове. Лутеинът значително подобрява зрението и защитава очите, от вредната ултравиолетова светлина. Богатият прием на лутеин, може да помогне на хората, които имат генетична история, свързана с макуларната дегенерация и други проблеми водещи до загуба на зрението. Освен, че се грижи за зрението, лутеинът укрепва имунната система, като се бори с вредното действие на свободните радикали.

Екстрактът от моркови, съдържа голямо количество витамин С, бета – каротин, витамини от В групата, фолиева киселина, желязо, магнезий, калций, фосфор. Чрез тези полезни съставки, екстрактът от моркови се грижи за здравето на очите, и в същото време изпълнява антиоксидантна функция. По този начин, предпазва организма от редица заболявания.

Боровинките са плодове, богат извор на антиоксиданти, фибри и витамин С, витамин А и др. Боровинките подобряват значително зрението, предпазват сърдечно – съдовата система, понижават кръвното налягане.

Формулата на Ocusense, съдържа витамините А, С, Е. Витамин А е известен, с важното си значение за зрението. Освен, че подпомага зрението, витамин А подсилва и имунната система, насърчава растежа, подобрява функцията на белите кръвни клетки, значително подпомага клетъчния растеж. Витамин Е работи за премахване на оксидативния стрес. Освен това той поддържа здравето на кожата, като я предпазва от вредните ултравиолетови лъчения. Витамин С е изключително важен за човешкия организъм. На първо място е известен като силен имуностимулатор, като по този начин прави организма по – устойчив на вируси и инфекции. Освен това, той подпомага усвояването на желязото, участва в изграждането на зъбите, костите и тъканите.

Начин на употреба : 2 капсули, веднъж дневно, за предпочитане с храна.

Разфасовка: 50 капсули

 

Напишете отзив

    Лош           Добър

Natrol Ocusense with Lutein 50 капсули

  • Производител: Natrol
  • Код на продукта: NAT434
  • Наличност: В наличност
  • 36.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359