Natrol Niacin Time Release  500 мг 100 таблеткиNAT4331
Natrol Niacin Time Release 500 мг 100 таблетки
31.00 лв
product header
Natrol Niacin Time Release  500 мг 100 таблеткиNAT433

Недостигът на витамин В3, или още известен като Ниацин, може да доведе до нарушения в работата както на храносмилателната система, така и на нервната система, а също така забавяне на метаболизма и различни кожни раздразнения. Ето защо, не бива да се допуска дефицит на този изключително важен витамин. Осигурете си помощ, за постигане на емоционално здраве и нормално храносмилане, чрез Niacin 500 мг Time Release на Natrol. Тази хранителна добавка, ще Ви достави жизненонеобходимият витамин В3, известен още като Ниацин. Niacin 500 мг Time Release е продукт, който ще Ви предпази от сърдечно-съдови болести, тъй като нормализира повишеният холестерол и го връща в здравословни граници. С помощта на витамин В3, този суплемент ще се погрижи и за здравето на нервната и храносмилателната Ви система.

Действие на Niacin 500 мг Time Release:

  • Предпазва нервната система
  • Осигурява здрава храносмилателна система
  • Предпазва от сърдечно-съдови заболявания


Ниацинът е водноразтворим витамин от групата на В-комплекса, но е много  по-устойчив от другите витамини от тази група. Дефицитът на  този витамин може да доведе до редица заболявания като пелагра, дерматит, както и депресивни състояния и други психични смущения. По-леките симптоми на недостиг на Ниацин се изразяват в повишена чувствителност на кожата, психическа нервност и безпокойство. Витамин B3 е изключително нужен  за правилното  функциониране на храносмилателните органи и на нервната система. Осигурява здравето на кожата и я предпазва от различни кожни заболявания.

Витамин В3, или още Ниацин, е ключов фактор в  производството на енергия като участва в обмяната и синтеза на мазнини и въглехидрати. Този витамин  разширява кръвната капилярна система, като по този начин подобрява кръвната циркулация. Ниацин понижава високото кръвно налягане, понижава  нивото на лошия  холестерол и на триглицеридите в кръвта. Така, този витамин предпазва от сърдечно-съдови заболявания. Ниацин по непряк начин  предотвратява и намалява пристъпите на мигрена. Също така, съдейства за облекчаване на болки при стомашни язви и гастрит. Като коензим витамин В3  е жизненонеобходим  за "дишането" на клетките и изполнява важна роля за синтеза на полови хормони (естроген, прогестерон, тестостерон).

Витамин В3 е много важен и необходим и на бодибилдърите и хората занимаващи се със спорт. Това е така, защото този витамин той увеличава енергията, като осигурява правилно усвояване на храната. Трябва да се отбележи  и ролята му при поддържането на добър вид на кожата, което за състезатели е от изключителна важност. Подобрете здравето си, с помощта на Niacin 500 мг Time Release!

Начин на употреба: Като хранителна добавка, приемайте една таблетка дневно, за предпочитане по време на хранене.

Разфасовка: 100 таблетки

Състав:

natrol-niacin-time-release-sudurjanie

Дозировка
Доза 1 таблетка
Дози в опаковка 100
Съставки
Ниацин 500 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Natrol Niacin Time Release 500 мг 100 таблетки

  • Производител: Natrol
  • Код на продукта: NAT433
  • Наличност: В наличност
31.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359