Natrol My Favorite Multiple 180 капсули NAT4271
Natrol My Favorite Multiple 180 капсули
50.00 лв
Natrol My Favorite Multiple 180 капсули NAT427

Natrol My Favorite Multiple iron free, е комплексна формула от 22 витамина и минерала – без желязо, включваща ензимен комплекс и билкови екстракти. Витамините и минералите са важна част от хранителният режим. Ето защо,  My Favorite Multiple iron free, е необходима добавка, подходяща за хората, водещи активен начин на живот, и осигуряваща оптимално здраве за целия човешки организъм.

Някои от витамините, включващи се във формулата на My Favorite Multiple iron free са: Витамин А – известен e, с важното си значение за зрението. Освен, че подпомага зрението, витамин А подсилва и имунната система, насърчава растежа, подобрява функцията на белите кръвни клетки, значително подпомага клетъчния растеж; Витамин Е- работи за премахване на оксидативния стрес. Освен това той поддържа здравето на кожата, като я предпазва от вредните ултравиолетови лъчения;  Витамин С е изключително важен за човешкия организъм. На първо място е известен като силен имуностимулатор, като по този начин прави организма по – устойчив на вируси и инфекции; Витамин D - усвоява се, чрез слънчевите лъчии е изключително важен за нормалното функциониране на човешкия организъм. Витамин D  регулира обмяната на калций и фосфор, процесите на тяхното усвояване и правилно използване, подсилва имунната система, заздравява зъбите костите и мускулите; Витамин В1 – необходим е за функционирането на нервната и мускулната система. Подобрява умствените способности, заради което е известен още като ‘’интелектуалния витамин ‘’; Витамин В2- подпомага синтеза на хемоглобин, метаболизма на белтъците, въглехидратите и мазнините; Витамин В6-главната задача на този витамин е, трансформацията на аминокиселините. Взема участие в изграждането на антителата и червените кръвни телца; Витамин В12- играе важна роля в процеса на синтез на белтъците, в метаболизма на мастните киселини и въглехидратите и при изграждането на еретроцитите. Този витамин подобрява апетита, спомага растежа, увеличава теглото.

Минералният комплекс на My Favorite Multiple iron free, осигурява нуждата  на организма от различните микро и макро елементи, без желязо: Калций - елемент, който е изключително важен за човешкото здраве. Той спомага за изграждането на костите, ноктите и косата. Калцият взема участие в процесите на растеж и делене на клетките, във всички тъкани на човешкото тяло; Магнезий - минерал, който е изключително важен, за нормалното функциониране на нервната и сърдечно – съдовата система. Този елемент взима участие в метаболизма на мазнините, въглехидратите и аминокиселините. Жизненоважен е за функциите на нервите и мускулите и за изграждането на костите и зъбите; Хром -микроелемент, с изключително важно значение Той се съдържа в малки количества в повечето храни. Нуждата от хром в хранителния режим се увеличава в резултат на редица фактори – физическо натоварване, стрес, консумация на храни с високо съдържание на захар и др.

Ензимният комплекс  е представен от следните ензими: Протеаза -този ензим разгражда белтъчините до по – прости пептиди и до аминокиселини; Амилаза- това е ензим,разграждащ скорбялата и гликогена до дизахариди и тризахариди, които чрез допълнителни реакции се разграждат до глюкоза; Липаза - този ензим участва в разграждането на липидите до глицерол и нисши мастни киселини.Билковият комплекс в My Favorite Multiple iron free,  съдържа екстракти от плодове – мощни антиоксиданти. Това прави продукта имуностимулатор и адаптоген със силно изразено противовъзпалително действие.

Начин на употреба : Приемайте 6 таблетки дневно, заедно с храна.

Разфасовка: 180 таблетки

Състав:

natrol_my_favorite_multiple_iron_free-sf

Напишете отзив

    Лош           Добър

Natrol My Favorite Multiple 180 капсули

  • Производител: Natrol
  • Код на продукта: NAT427
  • Наличност: В наличност
  • 50.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359