Natrol Milk Thistle Advantage 60 капсулиNAT4231
Natrol Milk Thistle Advantage 60 капсули
34.00 лв
product header
Natrol Milk Thistle Advantage 60 капсулиNAT423

Natrol Milk Thistle Advantage е хранителна добавка, съдържаща изцяло натурални съставки. Създадена е, като силен антиоксидан,т и като средство, грижещо се за черния дроб. Формулата на Milk Thistle Advantage,   комбинира благотворното действие на екстрактът от семена на Milk Thistle (бял трън), глухарче, черна ряпа, репей, екстракт от джинджифил и др.

Milk Thistle (бял трън) е растение, използвано в медицината от векове. Съдъгжа около 200 биохимични компонента, което обуславя неговата широка употреба за различни цели: най – вече се използва, за детоксикация на черния дроб, но също така се използва, и като средство при сърдечно – съдови заболявания, заболявания на ушите, дихателните пътища и др. Основна съставка на белия трън е рядкото вещество силимарин, което има метаболитно и клетъчно – регулиращо действие. Силимаринът се свърсва със свободните радикали, неутрализирайки тяхното токсично въздействие върху черния дроб, като  по този начин силимаринът оказва детоксикиращо и тонизиращо действие, в полза на този важен орган.

Глухарчето се препоръчва, при лечението на различни чернодробни заболявания, камъни в бъбреците, жлъчката и др. Освен това, глухарчето пречиства кръвта и стимулира обмяната на веществата.

Черната ряпа е растение, богато на захар, белтъчини, съединителна тъкан, калциеви соли, магнезий, желязо, витамин С. Черната ряпа помага при детоксикацията на черния дроб и на жлъчката. Тя  е идеално средство за поддържане на храносмилателния тракт. Освен това, черната ряпа има силно антибактериално действие.

Репеят има детоксикиращо действие – прочиства тялото. Освен това стимулира обмяната на веществата, усилва клетъчния растеж, има диуретично и дезинфектиращо действие. Не на последно място, репеят регулира кръвното налягане и захарта.

Екстрактът от джинджифил, е едно от най – ефективните средства, за премахване на вредните токсини от тялото. Освен това е отличен имуностимулант, с ясно изразено антимикробно действие.

Начин на употреба : Приемайте 2 капсули веднъж дневно, заедно с храна.

Разфасовка: 60 капсули

Състав:

natrol_milk_thistle_advantage-sf

Дозировка
Доза 2 капсули
Дози в опаковка 30
Съставки
Глухарче (корен) 85 mg
Джинджифил 60 mg
Екстракт от черна ряпа 60 mg
Корен от магданоз 35 mg
Млечен бодил екстракт 525 mg
Репей Органик 60 mg
Силимарин 420 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Natrol Milk Thistle Advantage 60 капсули

  • Производител: Natrol
  • Код на продукта: NAT423
  • Наличност: В наличност
34.00 лв
Бърза поръчка