Natrol Memory Complex 60 таблеткиNAT4201
Natrol Memory Complex 60 таблетки
33.49 лв
Natrol Memory Complex 60 таблеткиNAT420

Natrol Memory Complex,  представлява специализирана формула, създадена,  в подкрепа на мисловната дейност. Продуктът комбинира действието на съставки като Ginkgo biloba, някои витамини от В групата, хуперазин А, фосфатидил серин и винпоцетин.

Memory Complesx съдържа екстракт от Ginkgo biloba. Билката Ginkgo biloba, е широко популярна, със своето спомагащо паметта и концентрацията действие. Това се дължи на редки фитохимикали, открити в листата на растението. Освен това, Ginkgo biloba има съдоразширяващо действие и засилва кръвообръщението; повишава издържливосста на хората, занимаващи се с умствена дейност, както и на спортистите; намалява нивото на лошия холестерол в кръвта и е добро средство за редица заболявания на нервната система. Не на последно място, Ginkgo biloba е силен антиоксидант, който неутрализира вредното въздействие на свободните радикали.

Формулата на Memory Complesx, съдържа и някои витамини от В групата: Витамин В1 (тиамин): Този витамин е необходим за функционирането на нервната и мускулната система. Подобрява умствените способности, заради което е известен още като ‘’интелектуалния витамин ‘’.Необходим е на хората , приемащи много захари, подложени на физическо натоварване или стрес.Витамин В6 е важен помощник при създаването на невротрансмитерите – химикалите, позволяващи на мозъчните клетки да комуникират една с друга. При недостиг на този витамин може да се стигне до увреждане на паметта.Витамин В12 е изключително важен за производството на миелин – мастната обвивка,  изолираща нервните влакна. По този начин се осигурява правилното движение на електрическите импулси в човешкото тяло. Заради тази своя функция витамин В12 е много важен, а недостигът му може да доведе до загуба на памет, объркване, халюцинации и др.

Хуперазин А, съдържащ се в Memory Complesx ,подобрява функционирането на нервната система. Това става, чрез повишаване на нивата на ацетилхолина ( невротрансмитер, който се разрушава от ензима ацетилхолинестераза). Фосфатидил серинът, пък стимулира мозъчната дейност и повишава концентрацията. Memory Complesx  съдържа и винпоцетин, който стимулира мисловната дейност, чрез подобряване кръвообръщението на мозъка.

Начин на употреба : Приемайте 2 таблетки веднъж дневно, заедно с храна.

Разфасовка: 60 таблетки

Състав:

natrol_memory_complex-sf

 

 

 

 

 

Напишете отзив

    Лош           Добър

Natrol Memory Complex 60 таблетки

  • Производител: Natrol
  • Код на продукта: NAT420
  • Наличност: В наличност
  • 33.49 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359