Natrol Maqui Berry 1000 мг 60 капсулиNAT4251
Natrol Maqui Berry 1000 мг 60 капсули
31.00 лв
Natrol Maqui Berry 1000 мг 60 капсулиNAT425

Natrol MaquiBerry  е хранителна добавка, създадена в подкрепа на антиоксидантната защита на организма. Активната съставка на продукта е растението  Maqui Berry. При създаването на продукта,  се използват цели плодове от растението, които се подлагат на студена обработка, тъй като при термичната обработка се нанасят  определени вреди и се губят ценни качества на плода.

Растението Maqui Berry, представлява тъмно лилав плод, подобен на боровинката, който расте в Патагония – един от най – чистите и плодородни райони на Земята. Този плод от векове се използва от индианците Мапуче, за лечебни цели и обогатяване на храната. Той е изключително богат източник на витамини, протеини, минерали и фибри. Maqui Berry е сред най – мощните антиоксиданти, според  ORAC (способност за усвояване на кислородни радикали). Освен това, плодът има висока концентрация на антоцианини и полифеноли – широко известни, с техните полезни свойства.

На първо място, Maqui Berry е един изключително мощен антиоксидант. Човешкото тяло има изградени механизми, за борба със свободните радикали (токсични остатъци от метаболитните процеси в организма ). По различни причини – например напредване на възрастта – защитната система на тялото намалява. Така, клетките са изложени на разрушителното въздействие на свободните радикали, което води до заболявания на различни органи. Включването на силен антиоксидант,  като Maqui Berry, неутрализира това пагубно  въздействие  и засилва съпротивителните сили на организма. Освен това, този плод има противовъзпалително действие, поддържа здравето на сърдечно – съдовата система, поддържа нормално ниво на кръвната захар. Смята се, също така, че Maqui Berry спомага за отстраняването на излишните килограми. Това става чрез засилване на метаболизма и термогенният ефект, който този плод притежава.

Maqui Berry е продукт, с чиято помощ тялото се освобождава от натрупаните токсини по естествен начин, което укрепва имунната система и поддържа доброто здравословно състояние.

Употреба: 2 капсули дневно с храна

Разфасовка: 60 капсули

Състав:

maquiberry-sf

Напишете отзив

    Лош           Добър

Natrol Maqui Berry 1000 мг 60 капсули

  • Производител: Natrol
  • Код на продукта: NAT425
  • Наличност: В наличност
  • 31.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359