Natrol Lychee Fruiet DietNAT5001
Natrol Lychee Fruiet Diet
26.00 лв
Natrol Lychee Fruiet DietNAT500

Natrol Lychee Fruit Diet е продукт, спадащ към групата на антиоксидантите. Продуктът съдържа антиоксиданти и други полезни вещества, които го правят чудесно средство за борба със свободните радикали, стресът и излишните телесни мазнини. Някои от съставките, спомагащи за тези свойства на   са плодът Личи, кофеин, зелен чай, бял чай.

Родина на плода Личи е Китай. Плодовете на Личи са малки, розово – червени, или розово – кафеви на цвят. В своята родина, Личи се смята за най – полезният и вкусен плод. Личи заема второ място в класацията за най – богати на антиоксидантни полифеноли плодове. Полифенолите са вещества с растителен произход. Те се борят със свободните радикали ( токсични, вредни остатъци, от различни метаболитни процеси), като неутрализират тяхното вредно въздействие върху организма. По този начин предпазват от редица заболявания и забавят процесите на стареене. Плодът личи е изключително богат на витамин С, който също е мощен антиоксидант и имуностимулатор. Според источната медицина, плодът подобрява функцията на бъбреците, повлиява положително анемичните състояния, стабилизира нивото на кръвната захар, подпомага функциите на белия и черния дроб.

Кофеинът, приеман в умерени количества, има редица ползи за човешкия организъм. Кафето също се счита за изключително мощен антиоксидант. Кофеинът увеличава енергийните нива, освен това има термогенен ефект. Той намалява апетита, засилва метаболизма, и спомага за изгарянето на излишните телесни мазнини.

Зеленият чай съдържа богата комбинация от витамини и минерали. Той също е антиоксидант, влияещ благотворно върху организма. Зеленият чай предпазва от сърдечно – съдови заболявания, атеросклероза, хипертония. Помага и за някои заболявания на храносмилателната система. Зеления чай има свойството да извлича от организма токсините и да неутрализира електромагнитните излъчвания. Освен това ускорява метаболизма и спомага изгарянето на мазнини.

Белият чай съдържа три пъти повече антиоксиданти, в сравнение със зеления чай. Така, той има потенциала да забавя стареенето и да предпазва организма от редица заболявания. Белият чай има противовъзпалително действие, облекчава артрита и намалява образуването на бръчки.

Natrol Lychee Fruit Diet е продукт, комбиниращ действието на няколко мощни антиоксидантни съставки. Чрез него се ускорява метаболизма, увеличават се енергийните нива и се изгарят мазниние.

Употреба: 2 капсули дневно с храна

Разфасовка: 60 капсули

Състав:

lychee fruit diet sf

Напишете отзив

    Лош           Добър

Natrol Lychee Fruiet Diet

  • Производител: Natrol
  • Код на продукта: NAT500
  • Наличност: В наличност
  • 26.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359