Natrol L-Carnitine 500 мг 30 капсулиNAT4101
Natrol L-Carnitine 500 мг 30 капсули
31.49 лв
Natrol L-Carnitine 500 мг 30 капсулиNAT410

Natrol L-Carnitine 500 мг е хранителна добавка, спадаща към групата на т. нар. Fat burners или изгарящи мазнини. Основна и единствена действаща съставка на този продукт е L – Carnitine, познат със своето действие, като средство, спомагащо загубата на телесна маса.

L – карнитинът е аминокиселина, която човешкото тяло произвежда от аминокиселината лизин. За тази цел е нужно наличието на витамин С, витамин В6, ниацин, желязо и аминокиселината метионин. Главната роля на L – карнитина е да пренася мастните киселини през клетъчната мембрана, където те служат като гориво за енергията нужна на тялото. Мастните киселини трудно преминават през клетъчната мембрана, тъй като тя е непропусклива.

Преминаването се осъществява, когато молекулата на мастната киселина се свърже с молекулата на L – карнитина. След като молекулата мазнина бъде изгорена, от нея се получават отпадъчни продукти. L – карнитина се свързва с тях и ги прекарва обратно през клетъчната мембрана.

Предимства за Вас от Natrol L-Carnitine:

  • Ускорява изгарянето на мазнини
  • Набавя енергия и сила на тялото
  • Подобрява мускулния тонус
  • Увеличава аеробната издръжливост
  • Спомага за детоксикация на организма

Освен за сваляне на килограми, L – карнитинът може да се използва и за усилване на силата. Той прави тялото енергично и издържливо. Той помага на активно спортуващите хора, да увеличат скоростта и издържливостта си, за по – дълъг период от време. L – карнитинът е полезен за спортуващите, и заради друго важно свое свойство. Той намалява образуването на млечна киселина в мускулите. Именно млечната киселина е виновна за болките в мускулите след физическо натоварване.

Natrol L-Carnitine 500 мг е продукт, който подпомага човешкото тяло да произвежда повече енергия, изгаряйки ненужните мазнини. По този начин, Natrol L-Carnitine 500 мг е не само средство за отслабване, но и за повишаване на енергийните нива в организма.

Вземете сега и се погрижете са своята фигура!

Поръчайте онлайн или се обадете на телефон 0888 880 З52 или 0896 790 799

Прием: По 1 капсула веднъж дневно, по време на хранене.

Опаковка: 30 капсули

Състав:

natrol_l_carnitine-sf

Напишете отзив

    Лош           Добър

Natrol L-Carnitine 500 мг 30 капсули

  • Производител: Natrol
  • Код на продукта: NAT410
  • Наличност: В наличност
  • 31.49 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359