Natrol Kava Kava 200 мг 30 капсулиNAT4081
Natrol Kava Kava 200 мг 30 капсули
22.99 лв
product header
Natrol Kava Kava 200 мг 30 капсулиNAT408

Тревогата и стресът изключително много пречат на нормалния начин на живот. Много често хората не успяват да се справят с тези състояния и им се налага да прибягват до някакви лекарства. Освен традиционната медицина, която може да ни помогне, добре е да се опитаме да си помогнем и с някакви природни средства. Kava Kava е хранителна добавка от марката Natrol, съдържаща екстракт от Кава Кава- растение, което има редица полезни ефекти върху човешкият организъм, някои от които са мускулна релаксация, успокояване и намаляване на нервното напрежение и др.

Действие на Kava Kava:

  • Има успокояващ ефект
  • Намалява стреса и безпокойството
  • Подобрява съня


Кава кава е полинезийска билка, която има силно успокояващ ефект и помага при тревожност и стрес. Изследванията, които са правени, са установили, че коренът на кава е също толкова ефективен при умерена степен на тревожност, както и някои от лекарствата, които лекарите ни изписват-Валиум, Ксанакс и др.Защо да предпочетем тази билка пред изпитаните вече лекарства?Отговорът е съвсем ясен - за разлика от лекарствата, коренът от кава кава няма странични ефекти, нито може да доведе до пристрастяване. Кава Кава (Piper Methysticum) вирее на  тихоокеанските острови. Растението е придобило широко разпространение не само в Северна Америка, но и в Европа.

Активните съставки, които съдържа Кава Кава се наричат ​​лактони. Имайте предвид, че в Хавай богатите членове на обществото  използва това растение за удоволствие, а оттам свещениците го включват в церемониални процеси. Кава се използва дори и от медиуми, и  гадатели, които са уверени, че растението  увеличава тяхната умствена сила. Това растение се използва и да се върне вдъхновението. Интересно е, че по-голямата част от хората в тихоокеанските острови са вече не докосват  алкохол, след като се запознаят с Кава Кава. В повечето случаи Кава се използва като средство, водещо към физическо и психическо спокойствие и създаващо приятно усещане. В следствие на това, дори и мускулите се отпускат. Растението помага при безсъние.

Тъй като Кава има седативен ефект,  често се използва от хора, които искат да се отърват от емоционалното напрежение. Приема на  Kava Kava  може да се прилага и при спортисти, които страдат от много физически и психически стрес. Също така, това растение е известно със своите диуретични и противовъзпалителни способности, дори помага да се справите с остра болка.

Начин на употреба: Вземете 1 капсула, 1-2 пъти дневно с храна. Не превишавайте препоръчаната доза!

Разфасовка: 30 капсули

Състав:

natrol-kava-kava-30caps-sudurjanie

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 30
Съставки
Кава Кава Екстракт 200 mg
Кавалактони 30 % 60 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Natrol Kava Kava 200 мг 30 капсули

  • Производител: Natrol
  • Код на продукта: NAT408
  • Наличност: В наличност
22.99 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359