Natrol Hyaluronic Acid, MSM & Glucosamine 90 капсулиNAT4031
Natrol Hyaluronic Acid, MSM & Glucosamine 90 капсули
49.00 лв
product header
Natrol Hyaluronic Acid, MSM & Glucosamine 90 капсулиNAT403

Glucosamine & MSM  представлява  комбинация от високо ефективни съставки, които оказват благотворно  въздействие върху ставите и ставния хрущял. Това са глюкозамин и МСМ. Всяка една от тези съставки прилага възстановяващо действие  върху ставите, а когато се комбинират, положителният им ефект  се увеличава многократно. Глюкозамина спира  разрушаването  на ставния хрущял, повишава  синтеза на хиалуронова киселина и колаген, и оказва чудесен противовъзпалителен и болкоуспокояващ ефект.

Hyaluronic Acid използва пълния арсенал от възможности на хиалуроновата киселина в неговата формула. Това, което бихте могли да получите посредством приема на този продукт е смазващ ефект за ставите Ви. Така те могат да се движат по-свободно, без риск от протриване, което да доведе до различни болести в последствие. Hyaluronic Acid има възможност да укаже подкрепа и за съединителната Ви тъкан.

Самата съставка на продукта е натурална за човешкото тяло и се синтезира при нормални условия в него. Всяка съединителна тъкан на възрастен индивид е богата на него. В това число влизат и човешката кожа и стави. Hyaluronic Acid Ви позволява да увеличите или възстановите количествата от хиалуронова киселина в организма Ви и така да му съдействате да функционира правилно.

МСМ представлява  субстанция от естествен произход, която взема активно участие в  синтеза на колаген. Този компонент спомага за  изграждането на ставния хрущял и костната тъкан, а също така намалява  болката в ставите, мускулите и сухожилията.Това е продукт, чиято ефикасност е същата като на нестероидните противовъзпалителни средства, но без техните странични ефекти.

Употреба: 1 капсула три пъти дневно

Опаковка: 90 капсули

Състав:

natrol_hyaluronic_acid_msm_glucosamine-sf

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 90
Съставки
Глюкозамин хидрохлорид 500 mg
МСМ 333 mg
Хиалуронова киселина 6.75mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Natrol Hyaluronic Acid, MSM & Glucosamine 90 капсули

  • Производител: Natrol
  • Код на продукта: NAT403
  • Наличност: В наличност
49.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359