Natrol High Absorption Magnesium 60 таблеткиNAT4131
Natrol High Absorption Magnesium 60 таблетки
33.00 лв
product header
Natrol High Absorption Magnesium 60 таблеткиNAT413

Магнезиевия дефицит е свързан с причиняването на  хронични здравословни  оплаквания, които, ако се оставят  нерешени, в крайна сметка ще доведат до още по-сериозни здравословни проблеми. Добрата новина обаче е, че включването на  повече магнезий в храната, няма да е обременяващо, а напротив -ще доведе до драстично подобряване  здравето Ви. Това е възможно с приема на продукта High Absorption Magnesium на Natrol-патентована формула, съдържаща магнезий, която се усвоява на 100% от организма! Продукта съдържа иновативната форма на магнезий  DiMagnesium Malate , която се усвоява значително по-добре от останалите форми на магнезий. Патентованата технология осигурява на тялото възможност за лесна абсорбация на магнезият, който не натоварва храносмилателната система допълнително. High Absorption Magnesium се предлага в удобна дъвчаща таблетка.

Характеристики на продукта:

 • 250 мг магнезий в доза
 • Дъвчащи таблетки
 • Висока степен на бионаличност
 • Регулира кръвната захар
 • Поддържа здравето на сърцето
 • Поддържа мускулния тонус
 • Подпомага метаболизма
 • Поддържа нервната система


Магнезия  позволява на тялото да произвежда повече IGF-1, който е основен фактор за растежа и силата на мускулите. Освен това, аденозин трифосфат (АТФ) е енергийният източник  на клетката, и се произвежда  с помощта на магнезий. Минерала  отпуска  стегнатите  мускули. Без магнезий, мускулите не се отпускат правилно и се получават крампи. Магнезият е важен  за гъвкавостта, а ниските му нива са предпоставка за  натрупване на млечна киселина, което води до болка и стягане. Магнезият помага да се усвоява  правилно минерала калций.  Има някои  основни хранителни вещества, които допринасят за здравето на костите, а магнезия  определено е едно  от тях.

Минерала е  с  изключително голямо  значение, тъй като стимулира определен хормон, наречен калцитонин, който поддържа костите здрави. Магнезия  помага да се поддържа имунната система силна, за да се  защитава организма. Това може да помогне в борбата  със свободните радикали и други опасни  фактори. Магнезия  помага на тялото да поддържа здрав  сърдечен  ритъм. Това е важно, както по време на физическа активност, така  и когато тялото е в покой. Ускорено биене на сърцето или забележима промяна в ритъма може да бъде признак на недостиг на магнезий.

Този минерал  може да помогне за поддържане на нормално кръвно  налягане. Той намалява риска от появата на хипертония, а също така връща вече високото кръвно налягане в нормални граници.  Магнезият помага на организма да произвежда повече енергия. Той активира определени ензими, които повишават  енергийния метаболизъм и производството на протеини. Ето защо, High Absorption Magnesium е подходящ и за атлетите, които искат да подобрят своята издържливост.

Начин на употреба: Приемайте 2 таблетки дневно с храна. Смучете таблетката без да я сдъвквате. Не е нужно използването на вода.

Разфасовка: 60 дъвчащи таблетки

Състав:

4e2ba89e5d90cece9f45fdbeed6aef22

Дозировка
Доза 2 таблетки
Дози в опаковка 30
Съставки
Магнезий 250 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Natrol High Absorption Magnesium 60 таблетки

 • Производител: Natrol
 • Код на продукта: NAT413
 • Наличност: В наличност
33.00 лв
Бърза поръчка