Natrol Glucosamine Omega-3 90 дражетаNAT3971
Natrol Glucosamine Omega-3 90 дражета
43.99 лв
product header
Natrol Glucosamine Omega-3 90 дражетаNAT397

С напредването на възрастта се  увеличава и риска от появата на  болести  на опорно-двигателния апарат, които са характерни за  80-90% от хората на напреднала  възраст. В световен мащаб, почти всеки десети човек  на планетата, получава травма на опорно – двигателния апарат, като най-честите   заболявания са остеоартрозата и остеохондрозата. При остеоартрозата настъпва   увреждане  предимно на  хрущялите  и на ставите,а тяхното  възстановяване е значително  забавено. Остеохондрозата пък е свързана с разрушаването  на междупрешленните дискове и в много случай  води до дископатия, дискова херния и гръбначно изкривявания.

Глюкозамина е вещество, което е важно за здравето на ставите. С възрастта, неговата концентрация в ставите намалява. В резултат на това, ставите губят мобилността си, и способността си  да се избягват  повреди. Недостигът на това вещество се счита за основен фактор, който води до проблеми, свързани с опорно-двигателния апарат.  Glucosamine Omega-3 на Natrol е продукт,  предназначена за тези хора, които имат проблеми с  опорно-двигателния апарат, а последния  е обект на значителен стрес. Тази добавка предпазва ставите и  възстановява  ставните връзки. Glucosamine Omega-3  съдържа глюкозамин и омега 3 мастните киселини.

Действие на Glucosamine Omega-3:

  • Възстановяване на повредената  съединителната тъкан
  • Образуване  на нови колагенови влакна
  • Подобряване на снабдяването  с хранителни вещества на  сухожилията
  • Увеличаване на силата на ставите и хрущялите
  • Профилактика на заболяванията  на съединителната тъкан
  • Преодоляване на последиците от нараняване или увреждане
  • Увеличаване способността за възстановяване  на хрущялите


Глюкозамин е вещество, което е от решаващо значение за здравето на ставите. С напредване на възрастта, неговото съдържание в ставите намалява. В резултат на това, те губят подвижността си и стават по – податливи на наранявания. Недостигът на това вещество, се счита за основна причина, за появата на заболявания на опорно-двигателния апарат.   Проучванията показват, че глюкозамина участва в биосинтезата  на протеогликани, които  изграждат  и поддържат  ставния хрущял. Глюкозамин заздравява  ставите и повишава синтеза на колаген, а също така успешно възстановява ставния  хрущял.

Във формулата на на Glucosamine Omega-3  са включени и омега 3 вастните киселини. Ако се занимавате със спорт, или пък ежедневно се натоварвате физически, вашите стави са изложени на риск. Омега 3 мазнините в този продукт могат да Ви предпазят от ставни проблеми. Тези мастни киселини  могат да намалят болката в ставите и артритните възпаления, защото имат  противовъзпалителни свойства. Омега-3 мастните  киселини могат  да намалят и характерната  сутрешна скованост, която е състояние свързано с  ревматоиден артрит и остеоартрит.

Начин за употреба: Вземете 1 драже 3 пъти дневно с храна.

Разфасовка: 90 дражета

Състав:

natrol-glucosamine-omega-3-sudurjanie

Дозировка
Доза 1 драже
Дози в опаковка 90
Съставки
DHA (Docosahexaenoic Acid) 66.7 mg
EPA (Eicosapentaenoic Acid) 100 mg
Витамин Е 10 IU
Гама линоленова киселина 31.7 mg
Глюкозамин 500 mg
Глюкозамин хидрохлорид 603 mg
Калории 5
Калории от мазнини 5
Масло от пореч 166.7 mg
Мононенаситени мазнини 0.1 g
Омега 3 Мастни киселини 333.3 mg
Полиненаситени мазнини 0.4 g
Хондроитин сулфат 33.4 mg
Хондроитин сулфат натрий 41.75 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Natrol Glucosamine Omega-3 90 дражета

  • Производител: Natrol
  • Код на продукта: NAT397
  • Наличност: В наличност
43.99 лв
Бърза поръчка