Natrol Glucosamine Chondroitin MSM 90 таблеткиNAT3951
Natrol Glucosamine Chondroitin MSM 90 таблетки
67.00 лв
product header
Natrol Glucosamine Chondroitin MSM 90 таблеткиNAT395

С течение на времето, ставите и хрущялите постепенно се износват, което нарушава техните нормални функции-особено при хората, които са подложени на интензивно физическо натоварване. Настъпват състояния свързани с болка, оток и възпаление. Glucosamine Chondroitin MSM на Natrol е хранителна добавка, създадена за да поддържа здравето и нормалните функции на ставите Glucosamine Chondroitin MSM е продукт, който съчетава действието на три мощни съставки, които поддържат ставите и хрущялите- Глюкозамин, Хондроитин и МСМ.

Действие на Glucosamine Chondroitin MSM:

  • Възстановява ставния хрущял
  • Оказва благотворно действие върху ставните функции
  • Забавя процеса на разрушаване на ставния хрущял
  • Поддържа подвижността на ставите
  • Има противовъзпалителен и болкоуспокояващ ефект
  • Съдържа 3 активни и доказали ефективността си съставки


Глюкозаминът е вещество, което се получава  при съединяване на глюкозата с аминокиселина, и е градивен елемент  на съединителната и хрущялната тъкан.  Глюкозаминът  стимулира производството на смазващата ставите течност и поддържа  подвижността им, а в същото време забавя загубата на покривната хрущялна тъкан на ставните повърхности. С повишаване на възрастта, съдържанието на глюкозамин в тялото намалява. Това причинява появата  и развитието на редица костно-ставни заболявания като артрит и остеопороза. Благодарение на добавката Glucosamine Chondroitin MSM, тези процеси се предотвратяват и забавят.

Хондроитинът е вещество известно като  мукополизахарид-вид съставка, която се свързва с колагена и еластина при изграждането  на хрущялите. Хондроитинът  е биологичен полимер, който се получава  от съединителната тъкан и подпомага изграждането на  хрущяла. С течение на времето, остаряване, вашето тяло все по-бавно  възстановява  и регенерира своите хрущялни тъкани на тъканите, а именно хрущялите   поемат натоварването на ставите и прешлените. Ходроитинът поддържа целостта и еластичността на хрущялите и точно заради това е необходим неговият допълнителен прием.

МСМ представлява съединение, което влиза в състава на хрущялната тъкан и участва в нейното изграждане. МСМ е известен със своето  противовъзпалително действие, а също така притежава способността да  облекчава възпалителните процеси при артрит, миозит, тендовагинит, бурсит. МСМв състава на Glucosamine Chondroitin MSM, също като Глюкозамина  стимулира производството на ставна течност, като по този начин предпазва  от възпаления на ставите и намалява травматичните болки. МСМ ефективно стимулира  кръвния поток, подобрява работата на мускулите и сухожилията, повишава подвижността на ставите и укрепва ставните връзки.

Начин на употреба: Приемайте по 1 таблетка 3 пъти дневно с храната.

Опаковка: 90 таблетки

Състав:

natrol-glucosamine-chondrotin-sudarjanie

Дозировка
Доза 1 таблетка
Дози в опаковка 90
Съставки
Глюкозамин хидрохлорид 500 mg
МСМ 83 mg
Хондроитин сулфат 400 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Natrol Glucosamine Chondroitin MSM 90 таблетки

  • Производител: Natrol
  • Код на продукта: NAT395
  • Наличност: В наличност
67.00 лв
Бърза поръчка