Natrol GarliPure 500 мг 40 капсули NAT3921
Natrol GarliPure 500 мг 40 капсули
17.00 лв
Natrol GarliPure 500 мг 40 капсули NAT392

Natrol GarliPure е хранителна добавка, с изключително брагоприятно въздействие върху здравословното състояние на организма. Natrol GarliPure  съдържа стандартизиран чесън, с максимизиран GarlicActives, който съдържа равномерен и правилен баланс от всички полезни съставки на чесъна.

От много хилядолетия, чесънът се споменава в редица различни медицински источници. Той се смята за универсално средство, за лечение и предпазване от  различни заболявания (сърдечно – съдови, нервни, белодробни, бъбречни заболявания, ангина, дезинтерия, хрема, грип и др.). Чесънът разтваря всякакви вещества, разрежда кръвта, неутрализира лошото влияние на некачествените вода и въздух, разширява кръвоносните съдове, понижава кръвното налягане.Чесъна е с разнообразен химичен състав – изключително богат е на хранителни вещества, витамини и минерали. Този зеленчук съдържа над 200 биоактивни съставки, като с най – голямо значение от тях са алиина и алицина.

 Алиинът е органично съединение, което съдържа в молекулата си сяра. То е производно съединение на аминокиселините и няма аромат. При стриване на чесъна, под въздействието на ензима алиназа, съединението алиин се превръща в алицин.

Алицинът е веществото, което придава на чесъна характерните аромат и лютивина. Отделянето на алицин е правопропорционално на механичната обработка. Тоест, при термична обработка, алицинът се разпада, като по този начин значително намалява миризмата и лютивината на чесъна. Алицина е мощен антиоксидант. Той неутрализира вредното действие на свободните радикали (токсични, остатъчни вещества, от различни метаболитни процеси в организма, имащи пагубно влияние върху него ). По този начин алицина предпазва организма от редица заболявания. Освен това, той е много силен антибактериален агент, който навлизайки в кръвоносната система, дезинфектира белите дробове, вътрешните органи и кожата.

Natrol GarliPure  е продукт, изключително полезен за човешкото здраве. Чрез неговите съставки се забавят процесите на стареене, укрепва се организма, поддържат се жизнения тонус  и общото здравословно състояние.

Начин на употреба : 2 капсули, 2 пъти на ден, най- добре с храната.


 

Напишете отзив

    Лош           Добър

Natrol GarliPure 500 мг 40 капсули

  • Производител: Natrol
  • Код на продукта: NAT392
  • Наличност: В наличност
  • 17.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359