Natrol FlexANew 120 таблетки NAT3911
Natrol FlexANew 120 таблетки
55.00 лв
product header
Natrol FlexANew 120 таблетки NAT391

Natrol FlexAnew е натурална хранителна добавка, която влияе благотворно върху мускулатурата, ставите и сухожилията.

 

В своята формула Natrol FlexAnew комбинира дейсквието на глюкозамин и хондроитин в съставката  Nexrutine . Това е екстракт от дървото Phellodendron amurense, което се използва за лечение на артрит.

Глюкозаминът е естествено съединение, което се намира в здравите хрущяли. То играе изключително важна роля при изграждането им, освен това действа като уплътнител на ставните връзки. Глюкозаминът е изграден от глюкоза и от аминокиселината глутамин. С увеличаване на възрастта, особено след 40 годишна възраст, производството на глюкозамин в организма намалява. По тази причина хрущялите губят своята еластичност. Това води до подуване, болка, скованост и се развиват остеоартрози. Глюкозаминът намалява и забавя загубата на покривната хрущялна тъкан на ставните повърхности. По този начин той намалява отока, възпаленията и болката в ставите при остеоартрози.

Хондроитинът е една от най – важните съставки на съединителната тъкан (ставите и сухожилията). Той предотвратява навлизането на хранителни вещества и вода, във възпалените сухожилия и в ставите. От друга страна той пропуска други важни вещества. Това е едно изключително важно свойство на хондроитинът, тъй като по принцип съединителната тъкан няма добро кръвоснабдяване. Благодарение на действието на хондроитина, заздравяването на заболелите стави и сухожилия става много по – бързо. Редица изследвания доказват, че хондроитинът спомага и ускорява зарастването на костите, помага за пълното възстановяване на ставите при заболяване от остеоартрит. Освен това се смята, че хондроитинът намалява риска от атеросклероза и инфаркт.

Natrol FlexAnew  е продукт, подходящ за хора, водещи активен начин на живот. Благодарение на своята патентована съставка    ,той облекчава болката в мускулите след физическо натоварване, грижи се за ставите и сухожилията и облекчава болката и възпалението при остеоартритни заболявания.

Употреба: 1 доза (две таблетки) два пъти дневно с храна

Разфасовка: 120 таблетки 

 

Напишете отзив
    Лош           Добър

Natrol FlexANew 120 таблетки

  • Производител: Natrol
  • Код на продукта: NAT391
  • Наличност: В наличност
55.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359