Natrol Fish Oil + Vitamin D3 90 дражетаNAT3871
Natrol Fish Oil + Vitamin D3 90 дражета
28.49 лв
Natrol Fish Oil + Vitamin D3 90 дражетаNAT387

Natrol Fish Oil + Vitamin D3  е хранителна добавка, съдържаща в състава, си висококачествено рибено масло и витамин D 3.  Благодарение  свойствата на тези свои съставки, Natrol Fish Oil + Vitamin се грижи за сърдечно – съдовата система, подобрява състоянието на ставите и функциите на мозъка, защитава клетъчното здраве, подсилва имунната система.

Рибеното масло е естествен продукт, който влияе благотворно върху човешкия организъм и помага и предотвратява редица заболявания. То регулира нивата на холестрола, като значително намалява лошият холестерол; Предпазва кръвоносните съдове, от натрупването на атеросклеротични плаки. Образуването на плаки по стените на артериите,  води до появата на кръвни съсиреци в кръвоносните съдове, което пък може да причини инфаркт или инсулт; Облекчава възпалението на ставите при артрит и съпровождащите го болка и скованост; Рибеното масло подобрява функционирането на мозъка – усилва концентрацията и способността за запаметяване; Притежава антиканцерогенно действие; Помага за преодоляването на различни депресивни състояния и биполярни разтройства.

Рибеното масло съдържа комбинация от две мастни киселини – EPA (ейкозапентаенова киселина)  и DHA (докозахексаенова киселина). EPA (ейкозапентаенова киселина)  е една от трите омега – 3 мастни киселини необходими на тялото. Тя взема участие във функционирането на централната нервна система и мозъка, чрез предпазване на миелина (защитната обвивка на нервните клетки) от увреждане. В кръвния поток EPA се свързва със свободните триглицериди и ги неутрализира. По този начин подобрява циркулацията на кръвта в човешкия организъм.DHA (докозахексаенова киселина) е омега – 3 мастна киселина, с изключително важно значение. Тя съставя около 20 % от сивото вещество в мозъка и 97 % от общото съдържание на мазнини в него. Тя също така участва, и е една от най – важните съставки в кърмата. Така се осигурява нармалното умствено развитие на бебето.

Витамин D 3 спада към групата на мастноразтворимите витамини. Усвоява се чрез слънчевите лъчии е изключително важен за нормалното функциониране на човешкия организъм. Витамин D 3 регулира обмяната на калций и фосфор, процесите на тяхното усвояване и правилно използване; Подсилва имунната система; подтиска развитието на някои автоимунни заболявания; спомага за регулиране нивото на кръвната захар в организма; заздравява зъбите костите и мускулите.

Употреба: 1 капсула веднъж дневно с храна

Разфасовка: 90 дражета 

Напишете отзив

    Лош           Добър

Natrol Fish Oil + Vitamin D3 90 дражета

  • Производител: Natrol
  • Код на продукта: NAT387
  • Наличност: В наличност
  • 28.49 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359