Natrol Extreme Omega 1200 мг 60 дражетаNAT3861
Natrol Extreme Omega 1200 мг 60 дражета
38.00 лв
product header
Natrol Extreme Omega 1200 мг 60 дражетаNAT386

Natrol Extreme Omega е хранителна добавка, съдържаща в състава, си висококачествено рибено масло. Благодарение на благотворните свойства на тази своя съставка, Natrol Extreme Omega  се грижи за сърдечно – съдовата система, регулира настроението, подобрява състоянието на ставите и функциите на мозъка.

Рибеното масло е естествен продукт, който влияе благотворно върху човешкия организъм и помага и предотвратява редица заболявания. То регулира нивата на холестрола, като значително намалява лошият холестерол; Предпазва кръвоносните съдове, от натрупването на атеросклеротични плаки. Образуването на плаки по стените на артериите,  води до появата на кръвни съсиреци в кръвоносните съдове, което пък може да причини инфаркт или инсулт; Облекчава възпалението на ставите при артрит и съпровождащите го болка и скованост; Рибеното масло подобрява функционирането на мозъка – усилва концентрацията и способността за запаметяване; Притежава антиканцерогенно действие; Помага за преодоляването на различни депресивни състояния и биполярни разтройства.

Освен рибено масло, Natrol Extreme Omega съдържа  и комбинация от две мастни киселини – EPA (ейкозапентаенова киселина)  и DHA (докозахексаенова киселина).

EPA (ейкозапентаенова киселина)  е една от трите омега – 3 мастни киселини необходими на тялото. Тя взема участие във функционирането на централната нервна система и мозъка, чрез предпазване на миелина (защитната обвивка на нервните клетки) от увреждане. В кръвния поток EPA се свързва със свободните триглицериди и ги неутрализира. По този начин подобрява циркулацията на кръвта в човешкия организъм.

DHA (докозахексаенова киселина) е омега – 3 мастна киселина, с изключително важно значение. Тя съставя около 20 % от сивото вещество в мозъка и 97 % от общото съдържание на мазнини в него. Тя също така участва, и е една от най – важните съставки в кърмата. Така се осигурява нармалното умствено развитие на бебето.

Natrol Extreme Omega  е хранителна добавка с висока крайна чистота и високо качество. Той е под формата на капсули с приятен лимонов вкус.

Употреба: 2 капсула два пъти дневно

Опаковка: 60 капсули

Дозировка
Доза 1 драже
Дози в опаковка 60
Съставки
DHA (Docosahexaenoic Acid) 215 mg
EPA (Eicosapentaenoic Acid) 323 mg
Витамин Е 15 IU
Калории 15
Калории от мазнини 15
Мазнини 1.5 g
Омега 3 Мастни киселини 1200 mg
Полиненаситени мазнини 1 g
Холестерол 15 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Natrol Extreme Omega 1200 мг 60 дражета

  • Производител: Natrol
  • Код на продукта: NAT386
  • Наличност: В наличност
38.00 лв
Бърза поръчка