Natrol Easy-C 500 мг +Citrus Bioflavonoids 120 капсулиNAT3811
Natrol Easy-C 500 мг +Citrus Bioflavonoids 120 капсули
49.99 лв
product header
Natrol Easy-C 500 мг +Citrus Bioflavonoids 120 капсулиNAT381

Понякога, състоянието на имунната система драстично се влошава, под въздействието на  редица вредни фактори. Имунитета пада най-често, когато сте подложени на стрес, замърсена околна среда, непълноценно хранене, тютюнопушене, включително и пасивно пушене, неправилна употреба на антибиотици и други. Отслабения имунитет се проявява в често боледуване и податливост на инфекции. В такъв случай, тя има голяма нужда от стимулатор на имунната система, а един от най-известните и силни такива е витамин С. Ако искате да подсилите имунната си система, предлагаме Ви продукта Easy-C 500mg+Citrus Bioflavonoids на Natrol. Това е продукт съдържащ  витамин С, както и специален биофлавоноиден комплекс.

Характеристики на Easy-C 500mg+Citrus Bioflavonoids:

  • Подсилва имунната система
  • Повишава устойчивостта на организма
  • Подпомага бързото възстановяване след боледуване
  • Заздравява  сърдечно-съдовата система
  • Поддържа нормална умствена дейност
  • Осигурява антиоксидантна подкрепа


Витамин С е изключително важен за нормалните функции на имунната система, а също така отговаря за производството на колаген. Колагена е главен  структурен протеин, който се намира в съединителната тъкан. Витамин С засилва действието на  имунната Ви система и прави тялото Ви по-устойчиво на инфекции. Освен това, благодарение на витамин С, ще имате здрави зъби, кости и венци, а тялото Ви ще бъде в състояние да се възстановява много бързо, след всяко боледуване, или физически стрес. Витамин С води успешна борба  срещу бактерии, вируси и инфекции, а освен това има действие на антихистамин, който намалява симптомите  на обикновената настинка, която включва запушен нос, болки и възпаление.

Витамин С е изключително известен, заради своите антиоксидантни качества. Този витамин е в състояние да предпази тялото Ви от свободните радикали, причиняващи оксидативен стрес. Много често,  оксидативния  стрес води до тежки заболявания, включително и сърдечно-съдови. Освен това, свободните радикали са една от главните причини за появата на ракови заболявания. Витамин С също помага в усвояването на желязо, което го прави важен в предпазването от анемични състояния. Витамина е разтворим във вода и се използва в много тъкани в организма. Това помага на тялото да усвоява желязо, което е от съществено значение за производството  на червените кръвни клетки.

Биофлавоноидите които този продукт съдържа, са водоразтворими растителни пигменти. Те имат много полезни функции, като например да укрепват кръвоносните съдове и да премахват възпаленията, но най – важното за тях е че  засилват действието на витамин С. Биофлавоноидите подкрепят усвояването на витамин C, а комбинирани  заедно, двете вещества са много  по-ефективни! Ето защо, Easy-C 500mg+Citrus Bioflavonoids е наистина високоефективен продукт, укрепващ здравето и повишаващ устойчивостта на организма.

Начин на употреба: Приемайте по 2 капсули на ден с храната.

Разфасовка: 120 капсули

Състав:

3714eab6028b05e06a75d8187226bfd0

Напишете отзив
    Лош           Добър

Natrol Easy-C 500 мг +Citrus Bioflavonoids 120 капсули

  • Производител: Natrol
  • Код на продукта: NAT381
  • Наличност: В наличност
49.99 лв
Бърза поръчка