Natrol Easy-C 1000 мг Time Release 135 таблеткиNAT3841
Natrol Easy-C 1000 мг Time Release 135 таблетки
35.00 лв
Natrol Easy-C 1000 мг Time Release 135 таблеткиNAT384

Natrol Easy – C 1000mg е хранителна добавка, чието действие са базира на мощните антиоксидантни свойства на нейната основна съставка – естерифициран витамин С. Той не дразни стомаха и се освобождава в организма продължително време.

Витамин С, известен още като аскорбинова киселина, изпълнява изключително важни функции в човешкия организъм. Най - известен е с влиянието си върху съпротивлителните сили на организма. Той значително подобрява дейността на белите кръвни телца. Тяхната основна роля е да откриват и разрушават вирусите, бактериите и раковите клетки. Белите кръвни телца на хората, приемащи витамин С, се отличават със значително по – висока активност. Витамин С е изключително важен оксидант. Освен това, той засилва действието на други антиоксиданти в организма. Витамин С значително повишава усвояването на желязо. Участва в образуването на костите, зъбите и тъканите. Играе важна роля при заздравяването на рани и за поддържане еластичността на кожата. Освен това, витамин С е необходим за синтеза на стресовите хормони и помага при високо кръвно налягане и атеросклероза. Важно е да се знае, че витамин С не се синтезира в човешкото тяло и затова трябва да бъде набавян по друг начин. Освен това при термична обработка, замразяване или продължителен престой, витамин С губи голяма част от полезните си свойства.

Natrol Easy – C 1000mg съдържа цитрусови биофлавоноиди ( комплекс от лимон, портокал, грейпфрут и мандарина ).Те са силни антиоксиданти, които засилват имунната система, предпазват от вирусни и бактериални инфекции и повишават енергията и жизнеността.

В състава на  Natrol Easy – C 1000mg,  влизат също така калциев аскорбат и аскорбил палмитат. Калциевия аскорбат е неутрализилана форма на витамин С. Той се използва като по- мека форма , за хората с чувствителен стомах. За да се приготви този продукт, калцият реагира с аскорбиновата киселина, като намалява значетилно киселинността на този витамин. Аскорбил палмитат е мастноразтворима форма на витамин С. Той е мощен антиоксидант и подсилва имунната система. Действа като противовъзпалително средство и участва във формирането на колагена.

Употреба: 1 таблетка на ден

Разфасовка: 135 таблетки
 

Напишете отзив

    Лош           Добър

Natrol Easy-C 1000 мг Time Release 135 таблетки

  • Производител: Natrol
  • Код на продукта: NAT384
  • Наличност: В наличност
  • 35.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359