Natrol Digest Support 60 капсулиNAT3791
Natrol Digest Support 60 капсули
26.00 лв
product header
Natrol Digest Support 60 капсулиNAT379

Храносмилателните ензими се отделят в човешкото тяло, за да се обработи храната до достатъчно малки за усвояване молекули. Недостигът на храносмилателни ензими, е много често срещан. Причина за него са преди всичко преяждането, неправилно комбиниране на храните, консумация на проблемни храни. Недостигът на храносмилателни ензими, причинява дискомфорт  в стомашночревният тракт, изразен с подуване, киселини, сърцебиене и др.Natrol Digest Support  е хранителен продукт, създаден с цел подобряването на храносмилателната система. Това става, благодарение на комплекса храносмилателни ензими и HemiSEB , които този продукт съдържа.

Natrol Digest Support  съдържа протеолитични, липолитични, амилолитични ензими. Този комплекс е представен от следните ензими: Протеаза ( този ензим разгражда белтъчините до по – прости пептиди и до аминокиселини); Амилаза ( това е ензим, разграждащ скорбялата и гликогена до дизахариди и тризахариди, които чрез допълнителни реакции се разграждат до глюкоза ); Липаза ( този ензим участва в разграждането на липидите до глицерол и нисши мастни киселини. Това спомага усвояването им от органите, в процеса на храносмилането ); Лактаза ( лактазата е ензимът, разграждащ  лактозата – въглехидратът, който се намира в млякото. Тялото на  хората страдащи от непоносимост към лактозата, не синтезира лактаза, или я синтезира в минимални количества ); Целулоза ( този ензим разгражда целулозата –несмилаемите влакнини, съдържащи се в някои плодове и зеленчуци ); Малтаза ( действа върху малтозата и базклонените въглехидрати ).

Освен изброените съставки   съдържа и калций. Калцият е елемент, който е изключително важен за човешкото здраве. Той спомага за изграждането на костите, ноктите и косата. Нормализира алкално – киселинното равновесие в организма. Калцият взема участие в процесите на растеж и делене на клетките, във всички тъкани на човешкото тяло. Елементът подпомага нормалното съсирване на кръвта, регулира сърдечния ритъм, участва в провеждането на нервните импулси. Калцият подпомага нормалното функциониране на цялата мускулна система.

Употреба: 1 капсулa, 3 пъти на ден, заедно с храната. Могат да бъдат приемани до 30 минути преди хранене.

Разфасовка: 60 капсули

Състав:

natrol_digest_support-systav

Дозировка
Доза 1 капсулa
Дози в опаковка 60
Съставки
Калций 60 mg
Комплекс ензими 1,000 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Natrol Digest Support 60 капсули

  • Производител: Natrol
  • Код на продукта: NAT379
  • Наличност: В наличност
26.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359