Natrol DHEA 50 мг 60 таблеткиNAT3781
Natrol DHEA 50 мг 60 таблетки
22.00 лв
product header
Natrol DHEA 50 мг 60 таблеткиNAT378

ДХЕА е субстанция, натурално произвеждаща се в тялото. Когато ние стареем, циркулиращите нива на ДХЕА намаляват и при мъжете и при жените.

Изследване, публикувано в многоуважаваното списание на Американската Медицинска асоциация, намира суплементите с 50мг на ДХЕА на ден спомагащи за повишаване на захарния метаболизъм. ДХЕА се произвежда в надбъбречната жлеза (намираща се над бъбреците) в човешкото тяло. Не е известно дали DHEA има хормонален ефект, но тялото разпада ДХЕА  на хормоните естероген и тестостерон.

ДХЕА е най-широко разпространеният предшественик на хормони във вашето тяло. Той се произвежда от холестерола в надбъбречните жлези. В процеса на стареене, количеството и синтеза на DHEA намалява. В зависимост от това от какво се нуждае тялото Ви,  ДХЕА може да се трансформира в тестостерон (основният мъжки полов хормон), естроген (важен женски полов хормон) или стероиди. Освен това ДХЕА взема активно участие в производството на хормони, които регулират метаболизма на мазнините и минералите.

Как ще Ви помогне DHEA?

  • Подобрява общото здравословно състояние на организма
  • Стимулира производството на естроген, тестостерон, прогестерон, кортизон, както и много други стероидни хормони, от които тялото Ви се нуждае
  • Поддържа ендокринната система
  • Понижава високото кръвно налягане
  • Помага при депресия и други нарушения на нервната система
  • Забавя процесите на стареене
  • Поддържа либидото

Според някои изследвания ДХЕА може да бъде нещо, като извор на младостта и да забавя стареенето. Освен това, ДХЕА има известен антиканцерогенен ефект, стимулира значително имунната система, регулира нивата на холестерола и кръвната захар и понижава кръвното налягане. Този хормон може да Ви помогне да редуцирате излишните мазнини, а също така спомага изграждането на мускули. При здравите възрастни естествените нива на ДХЕА са най-високи към 20-25-годишна възраст и след това постепенно намаляват. Това е момента, в който си струва да започнете приема на продукта DHEA.

Вземете сега и регулирайте хормоналните си нива!

Поръчайте онлайн или се обадете на телефон 0888 880 З52 или 0896 790 799

Употреба: 1 таблетка на ден

Опаковка: 60 таблетки

Състав:

natrol-dhea--mg-sf

Дозировка
Доза 1 таблетка
Дози в опаковка 60
Съставки
DHEA 50 мг
Калций 60 мг
4 Natrol DHEA 50 мг 60 таблетки
Отдавна ми е познат този стимулатор, но истински започнах да го усещам след 26 годишна възраст. Действа като една истинска машина на времето, Успява да те върне назад тогава когато имаш необятна сила и издръжливост!
Напишете отзив
    Лош           Добър

Natrol DHEA 50 мг 60 таблетки

  • Производител: Natrol
  • Код на продукта: NAT378
  • Наличност: В наличност
22.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359