Natrol DHEA 10 мг 30 таблеткиNAT3751
Natrol DHEA 10 мг 30 таблетки
15.00 лв
Natrol DHEA 10 мг 30 таблеткиNAT375

Natrol DHEA 10 мг, е хранителна добавка на хормонална основа, спомагаща за поддържането на здравословното състояние на човешкия организъм. Основната съставка на продукта е DHEA – естествен хормон, синтезиращ се в човешкото тяло. Доставяния от Natrol DHEA 10 мг  DHEA, е с натурален произход  (див сладък картоф) е и идентичен с  този в чорешкото тяло. Освен хормона DHEA, Natrol DHEA 10 мг  съдържа и калций.

DHEA е стероиден хормон, синтезиращ се от надбъбречните жлези. В човешкото  тяло той се трансформира в други два хормона – тестостерон и естроген. Според някои изследвания, DHEA може да бъде нещо като извор на младостта и да забавя стареенето. Доказано е също така, че DHEA намалява риска от рак, подобрява имунната система, регулира нивата на кръвната захар, намалява кръвното налягане и подтиска алергиите. Този хормон може да помогне за изгарянето на излишните телесни мазнини и  подпомага изграждането на мускули.

Другата съставка, влизаща във формулата на  е калций.  Калцият е елемент, който е изключително важен за човешкото здраве. Той спомага за изграждането на костите, ноктите и косата. Нормализира алкално – киселинното равновесие в организма. Калцият взема участие в процесите на растеж и делене на клетките, във всички тъкани на човешкото тяло. Елементът подпомага нормалното съсирване на кръвта, регулира сърдечния ритъм, участва в провеждането на нервните импулси. Калцият подпомага нормалното функциониране на цялата мускулна система. Освен това той има противовъзпалително и противоалергично действие. Калцият се усвоява трудно от човешкия организъм. По тази причина, състоянията на дефицит на калций са често срещани.

В процеса на стареене, количеството и синтеза на DHEA намалява. Natrol DHEA 10 мг  може да компенсира тази липса, доставяйки на тялото допълнително количество от този важен хормон.

Употреба: 1 таблетка веднъж дневно заедно с храна

Разфасовка: 30 таблетки

Състав:

natrol dhea systav

 

Напишете отзив

    Лош           Добър

Natrol DHEA 10 мг 30 таблетки

  • Производител: Natrol
  • Код на продукта: NAT375
  • Наличност: В наличност
  • 15.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359