Natrol DHA Super Strenght 500 мг 30 дражетаNAT17371
Natrol DHA Super Strenght 500 мг 30 дражета
34.00 лв
product header
Natrol DHA Super Strenght 500 мг 30 дражетаNAT1737

Омега 3 мастните киселини, са широко известни и ценени, заради многобройните си ползи за подобряване на здравословното състояние.  Към тези Омега-3 мастни   киселини, спада и   DHA. Във всички етапи от живота, DHA е необходим за правилното  функциониране на мозъка. DHA е от съществено значение за развитието на нервната система през първите шест месеца от живота Ви, а липсата на тази мастна киселина в диетата Ви, може да доведе до редица здравословни проблеми. Можете да получите достатъчно DHA, чрез приема на хранителната добавка  DHA 500 mg Super Strenght, на Natrol.

Ползи от приема на DHA 500 mg Super Strenght:

 

  • Подкрепа за здравето на мозъка
  • Поддържане  функциите на нервната система
  • Грижа за сърдечно – съдовата система
  • Противовъзпалително действие
  • Подкрепа за репродуктивната система
  • Грижа за здравето на очите


Продукта DHA 500 mg Super Strenght  е предназначен,  да помогне за подобряване на функциите на  мозъка, и на състоянието и дейността на  нервната система. DHA е от съществено значение за мозъка и сърдечните  функции. Тази мастна киселина  не може  да се произвежда  от организма, и е важно да си я доставяте.  Доказано е, че около 40% от мозъка се състои именно  от  DHA. Ретините съдържат  около 60% от нея, а  мембраните които обвиват невроните около  50%.DHA и играе ключова роля в  грижата за сърдечно-съдовата система и може да помогне за предотвратяване на много от  сърдечно-съдовите  заболявания.

Тъй като DHA е определяща за функциите на мозъка, то приема на DHA 500 mg Super Strenght   може да подобри паметта, и  да помогне за намаляване на риска от когнитивни увреждания, особено с напредване на възрастта. DHA може да помогне с подобряване на зрението, а наличието на  достатъчно количество от тази мастна киселина,   може да намали  симптомите на много нарушения в настроението. DHA 500 mg Super Strenght   може да е от полза за жените които искат да забременеят, а също така и на бременните жени, тъй като DHA отговаря за формирането на  когнитивните функции  при кърмачето.

Начин на употреба: Приемайте по 1 драже дневно, с храна.

Състав:

natrol_dha-sf

 

Дозировка
Доза 1 драже дневно
Дози в опаковка 30
Съставки
DHA (Docosahexaenoic Acid) 500 mg
EPA (Eicosapentaenoic Acid) 40 mg
Калории 13
Калории от мазнини 10
Мазнини 1 g
Омега 3 Мастни киселини 1200 mg
Полиненаситени мазнини 1 g
Холестерол 5 mg
5 Natrol DHA Super Strenght 500 мг 30 дражета
Като цяло продуктът има само полезни действия, никъде не пише нищо за вреди и това е нормално като се има в предвид че има много изследвания които доказват че полезните мазнини неутрализират вредните до известна степен. Препоръчвам редовен прием.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Natrol DHA Super Strenght 500 мг 30 дражета

  • Производител: Natrol
  • Код на продукта: NAT1737
  • Наличност: В наличност
34.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359