Natrol Cranberry 800 мг 30 капсулиNAT3731
Natrol Cranberry 800 мг 30 капсули
22.00 лв
product header
Natrol Cranberry 800 мг 30 капсулиNAT373

Както вероятно знаете, повечето  специалисти смятат, че съществува тясна връзка между диета богата на плодове и зеленчуци, и по-нисък риск от хронични  заболявания. Плодовете  и зеленчуците  съдържат фитонутриенти, които имат много полезни свойства. По-специално  антиоксидантите - група  изключително полезни фитонутриенти, доказано допринасят за подобряване на здравето. Червените боровинки са не само вкусни, но и полезни плодове, защото  са заредени с уникално количество  антиоксиданти и други фитонутриенти, които могат да предпазват от инфекции, сърдечно-съдови заболявания, рак и различни други.

Червените боровинки се смятат  за здравословен плод. Те не съдържат холестерол и почти никакви мазнини, и са с ниско съдържание на натрий. Освен това,  съдържат значителни нива на фибри и някои витамини, както и разнообразие на фотохимикали, които както казахме са  полезни  за здравето.  Можете да се възползвате от качествата на червената боровинка, с Cranberry на  Natrol. Този продукт се предлага под формата на лесни за преглъщане капсули, всяка от които съдържа 400 мг  червена боровинка.

Ползи от приема на Cranberry:

 

  • Прочиства от инфекции пикочните пътища
  • Антираково действие
  • Предпазване на сърдечно – съдовата система
  • Подпомагане на отслабването
  • Силна антиоксидантна защита


Червените боровинки са малки, червени горски плодове, и най-вече растат в по-хладните райони на света в  Канада, Съединените щати и Европа. Те имат тръпчив вкус, но  ​​са заредени с антиоксиданти и много полезни  хранителни вещества. Червените боровинки  могат  да помогнат  за блокирането на инфекции на пикочните пътища . Тези плодове  съдържат проантоцианидини, които  помагат за предотвратяване на залепването на бактериите  E.coli,  към стените  на пикочния мехур. Също така, редица изледвания са показали, че червените боровинки могат да попречат на размножаването на  раковите  клетки, при рак на  от гърдата, на дебелото черво, на простатата и на белите дробове.

Червените боровинки са много полезни  за сърцето и сърдечно – съдовата система. Те помагат да се намали нивото на лошия холестерол, който може  да  запуши  артериалните стени. Те също помагат да се предотврати образуването на плака по артериалните стени, което може да доведе до атеросклероза, ( втвърдяване на артериите ). В резултат на това, шансовете  за инсулт са намалени, а ако такъв вече е преживян, червените боровинки могат да  помогнат за   възстановяването  от него. Червените боровинки са богати на антиоксиданти, които помагат за изчистване на вашия организъм. Това от своя страна подобрява метаболизма и функциите на храносмилателната система, така че можете да  отслабнете по-бързо. Антиоксидантите, съдържащи се в червените боровинки, и достигащи до Вас благодарение на продукта Cranberry,  ще помогнат  на тялото Ви да се отърве  от всички свободни радикали. Така, не само кожата Ви ще  изглежда млада, но и вашите  органи  и системи също ще бъдат в състояние да функционира по-добре.

Начин на употреба: Приемайте 2 капсули, един път дневно, с храна.

Състав:
NATROL-CRANBERRY-400MG-30

 

 

 

 

 

 

 

Дозировка
Доза 2 капсули
Дози в опаковка 15
Съставки
Червена боровинка 800 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Natrol Cranberry 800 мг 30 капсули

  • Производител: Natrol
  • Код на продукта: NAT373
  • Наличност: В наличност
22.00 лв
Бърза поръчка