Natrol CoQ10 100 mg Fast Disolve 30 таблеткиNAT3721
Natrol CoQ10 100 mg Fast Disolve 30 таблетки
30.00 лв
product header
Natrol CoQ10 100 mg Fast Disolve 30 таблеткиNAT372

Вашето тяло произвежда определени хранителни вещества, които му помагат   да функционира нормално, а други, то си доставя  чрез храната. Коензим Q10 или CoQ10, е съединение, което тялото Ви произвежда и използва, като част от енергийния цикъл. Количеството на CoQ10 в организма, намалява  с възрастта, или пък вследствие на някои   заболявания. За да попълните тази липса, вземете продукта  CoQ-10 на  Natrol. Тази хранителна добавка е в състояние да помогне на клетките органите и системите в тялото Ви,  да работят по-ефективно в сърцето и целия организъм. CoQ-10  е продукт с чудесен вкус, и удобни бързоразтворими таблетки.

 

Предимства на CoQ-10:

 

  • Осигурява мощна антиоксидантна защита
  • Повишава енергийните нива в тялото
  • Повишава тонуса и жизнеността
  • Подмладява клетките
  • Забавя процеса на стареене
  • Поддържа сърдечно – съдовата система


Основната функция CoQ10 е като част от аденозин трифосфат или ATP цикъла. ATP е високо-енергийна молекула, която съхранява енергия, използвана за всичко - от дишането до  мускулните  съкращения. Това прави CoQ10 важен хранителен елемент за здравето на сърцето. CoQ10 също така  защитава вашите клетки. Като антиоксидант той се  свързва със свободните радикали и ги  неутрализира. CoQ10 може  да бъде много  полезен  в профилактиката и лечението на сърдечно-съдови заболявания, тъй като  повишава производството на енергия в рамките на сърдечния  мускул,  инхибира  образуването на кръвни съсиреци,  и играе ролята на антиоксидант.

CoQ10 спомага и по друг начин за поддържане здравето на  сърдечно-съдовата система. Този коензим е  от значение за контрола  на хипертонията – състояние причиняващо заболявания на сърцето.  CoQ10  регулира и кръвната захар, както и евентуалните дългосрочни усложнения от диабета. CoQ-10 е продукт, който може да подобри здравословното Ви състояние, да се погрижи за сърдечно – съдовата Ви система, и да Ви направи енергични и подмладени!

Употреба: 2 таблетки на ден

Състав:

coq10 100 mg natrol

 

Дозировка
Доза 2 таблетки
Дози в опаковка 15
Съставки
Коензим Q10 100 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Natrol CoQ10 100 mg Fast Disolve 30 таблетки

  • Производител: Natrol
  • Код на продукта: NAT372
  • Наличност: В наличност
30.00 лв
Бърза поръчка