Natrol CoQ-10 100 мг 60 дражета17491
Natrol CoQ-10 100 мг 60 дражета
59.00 лв
product header
Natrol CoQ-10 100 мг 60 дражета1749

Natrol CoQ-10 е натурален антиоксидант, който помага на клетките да функционират по-ефективно както в сърдечната област, така и в цялото тяло. Задоволителни резултати са постигнати и при използване на CoQ-10 с цел облекчаване оплакванията, свързани с естествения процес на стареене.

Редица съвременни изследвания установяват, че Коензим Q-10 притежава ключова роля в поддържане здравето на сърдечно-съдовата система. С напредване на възрастта естествените нива на производство на CoQ-10 намаляват, логично следствие от което е затрудненото преобразуване на мазнините и захарите в енергия.

Коензим Q-10 е изключително важен компонент, който участва в структурата на нашите клетки. Синтезът на тази присъща за човешкия организъм съставка протича в черния дроб на всички бозайници, а малки количества от нея могат да бъдат установени и в структурата на растенията. Една от основните функции на този специфичен мастноразтворим витамин е да стимулира производството на енергия. Редица научни изследвания в здравната област установяват свойството на Коензим Q-10 да оказва ефективна антиоксидантна защита на мозъка и цялото тяло.

Съдържащите се в CoQ-10 на Natrol съставки са извлечени от естествен ферментирал материал с място на производство Япония. Именно в Япония Коензим Q-10 се използва, като традиционно средство за облекчаване и лечение на сърдечно-съдови заболявания, включително хипертония. Крайният продукт се произвежда в САЩ.

Причини да закупите CoQ-10:

 1. Съдейства за нормалната дейност на сърдечно-съдовата система
 2. Естествен антиоксидант, съдействащ за оптимизиране имунната защита на организма
 3. Препоръчителната доза за еднократен прием съдържа 30 mg Коензим Q-10
 4. Намалява риска от рак
 5. Стимулира производството на енергия
 6. Натурален антиоксидант
 7. Поддържа добро сърдечно здраве
 8. Стимулира имунната система

Прием: Приемайте по 1 капсула веднъж дневно, по време на хранене.

Опаковка: 60 дражета

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 60
Съставки
Коензим Q10 100 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Natrol CoQ-10 100 мг 60 дражета

 • Производител: Natrol
 • Код на продукта: 1749
 • Наличност: В наличност
59.00 лв
Бърза поръчка