Natrol Coconut Extract Fast Dissolve 90 таблеткиNAT6531
Natrol Coconut Extract Fast Dissolve 90 таблетки
18.00 лв
product header
Natrol Coconut Extract Fast Dissolve 90 таблеткиNAT653

В продължение на векове,  хора от много различни култури, езици, религии и раси, разпръснати по целия свят, са почитали кокосовите орехи  като ценен източник на храна, и като лекарство. Където са растли кокосови палми, хората са научили за  значението на кокосовите орехи  като ефективно лекарство. Хиляди години, кокосовите  продукти са заемали уважавано  и ценено място  в местните народни  медицини.  В традиционната медицина по света, кокосовите орехи са  се използвали  за лечение на широк спектър от здравословни проблеми, включително абсцеси, астма, бронхит, изгаряния , настинки, запек,  дизентерия, повишена температура и други. Ако искате да изпитате сами лечебните свойства на кокосовите орехи, вземете продукта Coconut Extract на Natrol, осигуряващ Ви екстракт от кокос, под формата на бързоразтворими таблетки.

Ползи от приема на Екстракта от Кокос:

 

  • Повишаване на енергията в тялото
  • По-нисък холестерол
  •  Подобряване на храносмилането
  • Стабилизиране на нивата на глюкоза
  •  Засилване на метаболизма
  • Предпазване от бактерии и вируси


Кокосовите орехи са вкусен  и питателен  източник на фибри, витамини, минерали и аминокиселини . Те също така са богати  на калций, калий и магнезий, както и много електролити. В действителност, кокосовия екстракт  имат същите нива на електролитите като човешката  плазма, и дори е бил  използвана за плазма! Кокосовият екстракт  може да се отрази положително върху вашите хормони на щитовидната жлеза. Хората, които вземат кокосов екстракт  също  така успяват да се справят с високите нива кръвната захар, тъй като екстракта от кокос  може да помогне за подобряване на употребата на инсулин в организма. Кокосовият екстракт  може да стимулира функцията на щитовидната жлеза, помага за увеличаване на метаболизма, енергията  и издръжливостта. Това подобрява  храносмилането и помага да се абсорбират  витамините.

Приемът на екстракт от кокос,  може да повиши нивото на енергията. Това от своя страна спомага за засилване на вашият метаболизъм. Много хора нямат енергия и бързо се уморяват. Кокосовия екстракт  може да помогне за преодоляването на този проблем. Приливът на  енергия, която получавате от кокосовия екстракт, не е като удара, който Ви доставя  кофеина, но пък за сметка на това е по-дълготраен. За разлика от кофеина, ефектите от кокосовия екстракт може да продължат  много време, и няма да се развие  зависимост или пристрастяване към него. Каква страхотна естествена алтернатива на кафето! Вместо да пиете  кафе, за да се събудите  сутрин, можете да си разтворите една таблетка екстракт от кокос, чрез продукта Natrol Coconut Extract.

Състав:

екстракт от кокос състав

 

 

 

 

 

 

 

Напишете отзив
    Лош           Добър

Natrol Coconut Extract Fast Dissolve 90 таблетки

  • Производител: Natrol
  • Код на продукта: NAT653
  • Наличност: Изчерпан
18.00 лв