Natrol Cinnamon Extract 1000 мг 80 таблеткиNAT3651
Natrol Cinnamon Extract 1000 мг 80 таблетки
27.00 лв
product header
Natrol Cinnamon Extract 1000 мг 80 таблеткиNAT365

Не е тайна, че физическите упражнения и балансирано хранене са ключът към загубата  на тегло и неговото поддържане. Въпреки това, в забързания  съвременен  начин на живот, на много от Вас не остава свободно  време за редовен фитнес тренировки. Можете също така да загубите  няколко килограма чрез включването на някои хранителни продукти в диетата си, които помагат за изгарянето на излишните мазнини които се съхраняват в тялото Ви. Едно такова природно лекарство  за загуба на тегло е канелата. Можете да я добавите в хранителния си режим, чрез продукта Cinnamon Extract на  Natrol. Тази натурална и безопасна хранителна добавка, Ви осигурява 1000 милиграма екстракт от канела на доза.

Свойства на продукта Екстракт от канела:

 

 • Осигурява антиоксидантна защита
 • Подобрява и засилва метаболизма
 • Притежава противогъбични и антибактериални свойства
 • Контролира нивата на кръвната захар
 • Понижава лошия холестерол и триглицеридите
 • Контролира кръвното налягане
 • Поддържа нормално храносмилане
 • Подпомага редуцирането на мазнините


Канелата  е изключително  ароматна подправка, която се използва, за добавяне вкус и мирис на храната. В наши дни, канелата вече е много повече от това. Досега,  антиоксидантните  ползи от тази  подправка  не са били известни на всички, но последните проучвания доказват и оповестяват многобройните ползи от канелата, най – вече за редуциране на излишните килограми. Едно от основните предизвикателства, с които повечето хора се сблъскват по време на техните планове за загуба на тегло, са  глада  или желанието за сладко. Емоционални, както и хормонални фактори, водят до преяждане или до неистово желание за нещо сладко.Една от основните причини за преяждането е дисбаланс в нивата на кръвната захар и инсулиновата  резистентност. Инсулиновата резистентност се появява, когато тялото Ви не реагира на въздействието на инсулина. Хора с инсулинова резистентност са склонни да преяждат и да имат проблеми с  управлението  на теглото.

Според изследванията, полифенолите открити  в канелата,  помагат  за балансиране нивата на кръвната захар в организма. Те  стимулират  клетъчния  глюкозен  метаболизъм, имитирайки  действието на инсулина. Също така, полифенолите в канелата  стимулират  инсулиновите рецептори на мастните клетки по  същия начин, както прави  инсулина.Това води до използването  на захарта  или глюкозата  в кръвта, за  енергията, като по този начин се предотвратява  превръщането на глюкозата в мазнини. Канелата  също така има силни антиоксидантни свойства, което може да подобри здравето Ви и то значително. Умението на канелата да контролира нивата на кръвната захар, може да е от полза на тези от Вас, които страдат от диабет тип 2. Загубата  на тегло може да е болен въпрос за много хора, но чрез включване на правилните съставки в храната, отслабването  може да стане малко по-лесно. Така че, не се чудете, а изберете Natrol Cinnamon Extract, за да получите всички ползи от екстракта от канела, който този продукт съдържа!

Начин на употреба: Приемайте по 2 таблетки, 1 път дневно с храна.

Състав:

екстракт от канела състав

 

 

 

 

 

 

 

Дозировка
Доза 2 таблетки
Дози в опаковка 40
Съставки
Канела 1000 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Natrol Cinnamon Extract 1000 мг 80 таблетки

 • Производител: Natrol
 • Код на продукта: NAT365
 • Наличност: В наличност
27.00 лв
Бърза поръчка